praag-winterpraag-karelsbrug-foto-dennis-farokarelsbrug-praagpraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-moldau

Fashion Arena Outlet shopping centre

Fashion Arena Outlet is het beste winkelcentrum in Praag om dure merken te kopen tegen een schappelijke prijs. Het is de perfecte plek om met vrienden naar toe te gaan, een hapje te eten of een dagje in de winkels rond te snuffelen. Fashion Arena biedt verschillende restaurants en meer dan 100 merkboetieks, waaronder prestigieuze merken zoals Tommy Hilfiger, United Colors of Benetton, Mustang en nog veel meer. Locals komen hier fashion inslaan, slechts weinig toeristen kennen dit winkelparadijs!

Praag_shopping_fashion_arena_praag_1.jpg

Fashion Arena Outlet: designer fashion brands
Fashion Arena Outlet Praag is het grootste outletcentrum in Tsjechië. Je vindt hier beroemde modemerken en nog veel meer: schoenen, schoonheidsproducten, lifestyle, sieraden, lingerie, cosmetica, Boheems kristal, Tsjechisch porselein en ook speelgoed en boeken. Prijzen zijn concurrerend omdat het de mode van het vorig seizoen is of van een jaar geleden. De naam Arena is afgeleid van de vorm van dit winkelcentrum: een arena met een grote parkeerplaats in het midden en winkels eromheen.

Praag_shopping_fashion_arena_praag_2.jpg

Fashion Arena Outlet: korting
Shopping, en in het bijzonder fashion shopping, doe je hier tegen lage prijzen. Het centrum van Praag heeft ook veel fashionboetiekjes en modewinkels maar die zijn verre van goedkoop en daar betaal je veel meer dan in de Fashion Arena Outlet. Een bezoekje aan de outlet is een gezellig middagje (of dagje) winkelen ter onderbreking van sightseeing in het centrum van Praag. Fashion Arena Outlet heeft iets voor elke beurs. Je vindt hier internationale merken: Mango, Guess, Esprit, Pepe Jeans, Nike, Intimissimi, Lacoste, Ecco en nog veel meer. Kortingen van 50 tot 70% zijn geen uitzondering. Bovendien is er een constant aanbod van speciale aanbiedingen van bepaalde merken met tot wel 90% korting.

Praag_shopping_fashion_arena_praag_4.jpg

Fashion Arena Outlet: restaurants in overvloed
Van shoppen krijg je honger. Stil je trek bij Fruitisimo met heerlijk ijs, vers vruchten- of groentesap. Cervene jablko serveert traditionele Chinese en Japanse maaltijden. De verse salades en zelfgemaakte soep zijn tongstrelend. Real Burger is beroemd om hamburgers gemaakt van Tsjechisch biologisch rundvlees en kaas van lokale boerderijen. De burgers worden geserveerd met rode biet en aubergine.

Praag_shopping_fashion_arena_praag_5.jpg

Bereikbaarheid en locatie
Fashion Arena Outlet ligt in het oosten van Praag bij Depo Hostivar, het eindstation van metrolijn A, op een kruising van autowegen. Wil je na je bezoek nog meer winkelen, ga dan naar winkelcentrum Europark vlak in de buurt.

Het Europark winkelcentrum (elke 15 minuten gratis shuttle van Skalka metrostation lijn A) heeft een overvloed aan winkels, waaronder mode, accessoires en schoenen, baby- en kinderkleding, alles voor dieren, boeken, cosmetica en parfum. Je vindt hier internationale ketens als H & M, Wrangler, Lee en Marionnaud, maar ook Kara Trutnov met stijlvolle handtassen en trendy dames- en herenmode.

Adres: Fashion Arena Outlet, Zamenhofova 440
Openingstijden: 7 dagen per week van 10.00 – 20.00 uur.

Openbaar vervoer: 
1. metro lijn A naar het eindstation Depo Hostivar, van hier vertrekt een gratis shuttle bus twee keer per uur en rijdt in 8 minuten naar de outlet.

2. Fashion Arena Outlet shuttle bus: Een directe shuttle bus vertrekt om 11.00 uur vanaf na Prikope 28 (kaartjes koop je bij 'Best Tour Stand' tegenover de National Bank). De volgende halte, waar je ook op kunt stappen, is om 11.15 op Legerova 60 (kaartjes op IC Legerova 48). En fan in ongeveer 30 minuten naar fashion arena outlet. De bus terug vertrekt om 17.00 vanaf de fashion outlet.

Praag_shopping_fashion_arena_praag_3.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Praag in de herfst

Wandelen door Praag in de herfst, langs de pleinen, de astronomischeklok, het dansende huis en de Karelsbrug.