karelsbrug-praagpraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-moldaupraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-winter

Shoppen in Harfa winkelcentrum met dinosauriėrs

Shoppen in Harfa winkelcentrum in Praag is winkelen in exclusieve modeboetiekjes, chique schoenwinkels en volop fashion voor jong en oud, gezellige cafeetjes en dinosauriėrs in alle soorten en maten. De grote attractie van Harfa is het dinosauruspark op het dakterras. Levensechte dinosaurusses brullen vervaarlijk en lijken weg te willen lopen. De DinoShop verkoopt speelgoed dinosaurusjes. Voor een complete dino evaring ga je ook naar de 3D movie over een dinosaurusfamilie.

Praag_harfa_shopping_centre_1.jpg

Shoppen in Harfa winkelcentrum
Galerie Harfa met 50.000 vierkante meter winkelplezier is een van de grotere winkelcentra in Praag. Hier tref je winkels, boetiekjes en stalletjes waar je geen 'nee' tegen kunt zeggen, ook al heb je niets nodig.

Winkel op je gemak bij nationale en internationale ketens; Foot Locker, Ecco, Drapa Sport, Camaieu, Intimissimi, Esprit, Bambule en nog ruim 150 andere winkels. Loop even binnen bij de Apple Store of Lenovo wanneer je een laptop, tablet, smartphone of geheugenkaartje nodig hebt.

Hier kan je volop shoppen bijna zonder andere toeristen. Je moet er wel wat voor over hebben want Harfa is niet in het centrum van Praag. Het is makkelijk om er te komen want vanuit het centrum brengt de metro je er in een minuut of twintig naar toe.

Praag_harfa_shopping_centre_2.jpg

Harfa entertainment
Heb je genoeg van het shoppen? Speel dan een partijtje biljart in het Biljart Centrum, doe nieuwe energie op in het Fitness center of leun achterover in een gemakkelijke stoel terwijl je naar een 5D movie kijkt. Ga met de kinderen naar het dakterras met een een speelplaatsje met rekstokken, schommels en glijbanen. Wanneer ze moe gespeeld zijn, neem je ze mee voor een rondje in het DinoPark, met dinosauriėrs in alle formaten. In de winter is de ijsbaan een ware attractie. Schaatsen kun je huren of meebrengen. Kom vooral in het weekend met de hele familie. Er is altijd iets te doen; van een mode- of sportweekend tot muzikaal entertainment.

Bereikbaarheid en locatie
Harfa shoppingcentrum ligt naast de O2 Arena in de wijk Vysocany in noord-oost Praag. In deze wijk vind je ook Skatepark (na Jetelce straat) perfect voor skateboarden, BMX, skeelers en kickbikes. 

Adres: Galerie Harfa, Ceskomoravska 15a, Praag

Openingstijden: Winkels: 09.00 – 21.00 uur
Hypermarkt Spar: 07.00 -21.00 uur
Restaurants: 10.00 – 22.00 uur
Fitness Center: 06.30 – 23.00 uur
Sportbar KAJOT: non-stop

Openbaar vervoer: Metro lijn B, metrostation Ceskomoravska

Praag_harfa_shopping_centre_3.jpg

fotoverantwoording Marianne Crone 

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Herfst in Praag

Wandeling door Praag, de prachtige hoofdstad van Tsjechiė. Beelden van bezienswaardigheden als de Karelsbrug en de St.Vitus-kathedraal.