praag-winterpraag-karelsbrug-foto-dennis-farokarelsbrug-praagpraag-moldaupraag-karelsbrug-foto-dennis-faro

Gratis stadswandeling met gids door Praag

Een stadswandeling is de eenvoudigste manier om Praag te leren kennen. Je gaat met een gids op pad en het is helemaal gratis.

Praag_gratis-stadswandeling-prag.jpg

Geel, dat is waar je naar uit moet kijken. Alle gidsen van de 'Free Walking Tour Prague' dragen kanariegele T-shirts en staan onder een knalgele paraplu, regen of geen regen. Je hoeft niets te reserveren, kom gewoon naar het Oudestadsplein. De gidsen staan elke dag klaar om 11 uur en om 14 uur onder de Astronomische klok om met de wandeling door Praag te beginnen.

Je krijgt een spoedcursus†Tsjechische geschiedenis en je gids neemt je mee naar bekende en onbekende plekjes in Praag Ė de Karelsbrug, de Burcht, het dansende huis†en ook de beste en goedkoopste biertent. Ben je tevreden en vond je de wandeling leuk, dan is een fooi van harte welkom.

TIP van de redactie van Praag-Nu:
Draag geen hoge hakken. De kinderhoofdjes in Praag geven een nostalgische charme, maar zijn zo ongemakkelijk met naaldhakken. Hoe ouder de bestrating des te groter de gaten tussen de stenen.

Waar?
Oude Stadsplein onder de astronomische klok

Wanneer?
Elke dag om 11.00 en 14.00 uur.

Hoe lang?
Ongeveer 3 uur

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Herfst in Praag

Wandeling door Praag, de prachtige hoofdstad van TsjechiŽ. Beelden van bezienswaardigheden als de Karelsbrug en de St.Vitus-kathedraal.