praag-moldaupraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-winterkarelsbrug-praagpraag-karelsbrug-foto-dennis-faro

Vakantiehuis en appartement in Praag 5

Een vakantiehuis buiten het centrum van Praag heeft veel voordelen. Je woont tussen de Tsjechen. Je kunt boodschappen doen in de super op de hoek en de restaurants in de buurt hanteren 'Tsjechische' prijzen, dit in tegenstelling tot veel restaurants in het centrum van Praag. Dit vakantiehuis en appartement ligt in de Vrchlického 31 in de wijk Smichov in Praag. 

Praag_klamovka-praag.jpg Vakantiehuis in de wijk Smichov
Dit vakantiehuis in de wijk Smichov in Praag is speciaal omdat deze woning een gezellig balkon heeft. Het vakantiehuis is ingericht met frisse lichte kleuren. Deze accommodatie is een tweekamer appartement met woonkamer en keukenblok. Het keukentje heeft alles wat je nodig hebt om een eenvoudige (of uitgebreide maaltijd) te maken. Er zijn buurtwinkels maar wanneer je veel inkopen wil doen ga je naar de Tesco supermarkt in het Novy Smichov winkelcentrum.

De grote ramen zorgen voor veel licht in de kamers. De slaapkamer heeft een comfortabel tweepersoonsbed en een grote kast om kleren in te hangen. In de zit- eetkamer is een eettafel met vier stoelen en een driepersoons zitbank en flatscreen televisie. De badkamer met douche is ruim. En er is natuurlijk WiFi.

Bereikbaarheid en locatie
Een vakantiewoning buiten het centrum van Praag heeft veel voordelen. Je woont tussen de Tsjechen. Je kunt boodschappen doen in de super op de hoek en de restaurants in de buurt hanteren 'Tsjechische' prijzen dit in tegenstelling tot veel restaurants in het centrum van de stad. Dit vakantiehuis en appartement ligt in de Klamovka straat in de wijk Smichov in Praag 5, drie kilometer van het centrum.

Boek je verlijf in deze vakantiewoning of in andere vakantiewoningen in Praag bij Booking.com!

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Praag in de herfst

Wandelen door Praag in de herfst, langs de pleinen, de astronomischeklok, het dansende huis en de Karelsbrug.