praag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-moldaupraag-karelsbrug-foto-dennis-farokarelsbrug-praagpraag-winter

Vakantiehuis en appartement in de wijk Smichov

Een eigen appartementje in een woonbuurt voelt alsof je in Praag woont (ook al is het maar voor een week). Vooral handig wanneer je met meerdere personen bent en je zo nu en dan zelf wat eten wilt klaarmaken. Een eigen appartement is ook heel fijn om lekker languit op de bank televisie te kijken wanneer je moe terugkomt van het slenteren en shoppen in het centrum van de stad.

Praag_radlicka-praag.JPG Vakantiehuis in de wijk Smichov
Een vakantiehuis of appartement in een buitenwijk geeft je het idee heel ver weg te zijn van de toeristen in het centrum van Praag.†Dit appartement ligt in een rustige straat in de wijk Smichov vlakbij het metrostation Radlicka.

De woonkamer is gezellig ingericht met de kleur groen als accent. Een wandmeubel met wat boeken, een televisie en DVD zorgen ervoor dat je je niet zult vervelen. Dit twee-kamer appartement biedt plaats aan vier personen, maar dan is het wat aan de krappe kant. Er is een aparte slaapkamer met een tweepersoonsbed en in de huiskamer een tweepersoons slaapbank.†

Tip:Boek je verlijf in dit vakantiehuis of een ander appartement in Praag bij booking.com

Bereikbaarheid en locatie
Zabka, een kleine supermarkt is vlakbij en bij de tramhalte is een piepklein verkooppunt met heerlijk vers brood. Een grote Tesco supermarkt vind je in het winkelcentrum Novy Smichov. Neem tram 7 en stap uit op Andel.

Dit vakantiehuis appartement is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer vanaf de luchthaven van Praag. Koop een openbaar vervoerkaartje in de aankomsthal van de luchthaven. Neem bus 100 en stap uit bij de halte Zlicin. Zlicin is een ondergrondse station op metrolijn B. Neem de metro en stap uit op Radlicka. Neem tram 7 en stap uit bij de halte Laurova. Dit is maar drie haltes en je kunt dit stukje makkelijk lopen.

Zabka, een kleine supermarkt is vlakbij en bij de tramhalte is een piepklein verkooppunt met heerlijk vers brood. Een grote Tesco supermarkt vind je in het winkelcentrum Novy Smichov. Neem tram 7 en stap uit op Andel.

TIP van de redactie van Praag-Nu: Het buurtrestaurant U Svate Anny (adres: Radlicka 112/22), tegenover de tramhalte op de Radlicka straat is een prima restaurant. Een leuke alternatieve wandelroute naar het winkelcentrum Novy Smichov begint bij het 'gouden' standbeeldje van de H. Nepomuk (zie foto) bij de begin/eind halte van tram 7. Deze wandeling gaat door minder bekende delen van de wijk Smichov.†

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Praag in de herfst

Wandelen door Praag in de herfst, langs de pleinen, de astronomischeklok, het dansende huis en de Karelsbrug.