praag-karelsbrug-foto-dennis-farokarelsbrug-praagpraag-moldaupraag-winterpraag-karelsbrug-foto-dennis-faro

Phenomenon Music Club dansen, eten en uitgaan

De Phenomen Music Club in Praag is een combinatie van eten, dansen en uitgaan. Wanneer je eigenlijk niet weet wat je belangrijker vindt, inspireerende muziek of lekker eten, dan is Phenomen Music Club de uitgelezen plaats voor je. Kom om een uur of acht wanneer de DJ's beginnen met hun favoriete muziek. Doe je tegoed aan lekkere knabbeltjes zoals gezoute amandelen en groentenchips, met daarbij een groot glas Staropramen, gebrouwen in het Smichov district vlakbij Phenomen.

Praag_phenomen-danceclub-praag.jpg

Phenomenon Music Club voor kenners
Phenomen Music Club is the place to be wanneer je niet kunt beslissen wat belangrijker is; muziek of eten. Zorg dat je rond 20.00 uur aankomt, wanneer DJ's hun muziekkeuze laten horen. Iedere donderdag is het singles avond. Kijk op de website, zo mis je geen optredens van Funhouse, Hot Saturday, I Love Music, de sexy go-go dancers of Bongo Bongo party. Wanneer je bezoekje aan Praag samenvalt met een optreden van een Engelssprekende stand-up comedian, is het aan te raden om ruim op tijd aanwezig te zijn. Deze avonden zijn razend populair.

Bereikbaarheid en locatie
Phenomen Music Bar is een van de weinige clubs die niet in het centrum van Praag ligt. Dat is zeker geen nadeel want ook na middernacht is er openbaar vervoer in Praag. Phenomenon is een hotspot en een van de beste clubs in de stad. Ga hier zeker een avondje naartoe! Je komt hier voor het bier maar zeker ook voor de cocktails, de wijn en het uitstekenden eten.

De Phenomen Music Club ligt in de Smichov buurt, vlakbij metrostation Andel in de wijk Smichov. Neem nachtbus 54 om naar het centrum terug te gaan.†

Adres: Phenomen Music Club, Nadrazi 84, Praag

Openingstijden: dinsdag t/m donderdag: 19.00 - 03.00, vrijdag en zaterdag 19.00Ė04.00, zondag en maandag gesloten, keuken open tot 02.00

Metro lijn B station Andel, tram 7, 21 halte Na Knizeci

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Herfst in Praag

Wandeling door Praag, de prachtige hoofdstad van TsjechiŽ. Beelden van bezienswaardigheden als de Karelsbrug en de St.Vitus-kathedraal.