karelsbrug-praagpraag-moldaupraag-winterpraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-karelsbrug-foto-dennis-faro

Sasazu restaurant en club: sate met house en hip-hop

Zin in een lekker sateetje en daarna dansen tot de vroege uurtjes? Sasazu club en restaurant in Praag is precies wat je zoekt! Sasazu is het paradijs onder de dansclubs in Praag. Het is niet zo maar een paradijs, maar eentje met genoeg plaats voor 2000 feestgangers.†Deze hippe club met stijlvol interieur heeft een grote aantrekkingskracht en imponeert met top kwaliteit House, Dance, Funk, Ethno en Pop. Artiesten komen uit de hele wereld: Tiesto, Burama, One Republic en Paul van Dyk, om er een paar te noemen.†

Praag_sasazu_uitgaan_praag.jpg

Sasazu en uitgaan
SaSaZu is een uitgaansparadijs, niet zomaar een paradijs, maar eentje met genoeg ruimte voor 2000 feestgangers. Deze hippe club is gevestigd in een voormalig pakhuis op het terrein van de Praagse Markt in de wijk Holesovice. Sasazu trekt een gevarieerd publiek van Tsjechen en toeristen en munt uit in House, Dance, Funk, Ethno en Pop met internationale en nationale namen. Het programma begint om 22.00 uur en gaat door tot in de kleine uurtjes. Is het clubgebeuren niet je stijl,de† topkok tovert de heerlijkste gerechten uit de Aziatische keuken op je bord.

Sasazu restaurant en club
Dineren, dan loungen en daarna dansen en swingen tot de zon opkomt; dat is Sasuzu! Een dagje uit met alles erop en eraan: lunchen, borrelen, dineren, loungen en dansen. Een avond in Sasuzu is een onderdompeling in Aziatische sferen.†Je vergeet helemaal dat je 'gewoon' in Praag bent. Tongstrelend zijn de gerechten die geserveerd worden in het restaurant en het best gekenmerkt als Asian fusion. Proef specialiteiten uit heel AziŽ, van Thailand tot Singapore en IndonesiŽ. Sluit je avond af in de club, waar optredens van live bands en internationale djís op het programma staan.

Bereikbaarheid en locatie
Je vindt SaSaZu op het sfeervolle terrein van de Prazska trznice, een van de grootste markten van Praag, in het pand van een voormalig slachthuis. De markt ligt op de rand van de wijk Holesovice, pal aan de rivier. Op hetzelfde terrein vind je de Praagse markt, een openluchtmarkt met een keur aan goedkope kleding, sigaretten en drank en ook boksbeugels, vlindermessen en bivakmutsen.

Adres: Sasazu Club en Restaurant, Bubenske nabrezi 13, Praag 7, Holesovice

Openingstijden restaurant
Maandag t/m donderdag 12.00-24.00 uur
Vrijdag en Zaterdag 12.00-01.00 uur
Zondag 12.00-23.00 uur

Metro lijn C station Vltavska
Tram 1, 2, 14, 25, halte Prazska trznice†

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Herfst in Praag

Wandeling door Praag, de prachtige hoofdstad van TsjechiŽ. Beelden van bezienswaardigheden als de Karelsbrug en de St.Vitus-kathedraal.