praag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-moldaukarelsbrug-praagpraag-winterpraag-karelsbrug-foto-dennis-faro

Leer vliegen in Praag

Houd je van spanning en een beetje adrenaline? Is vliegen je passie en had je eigenlijk piloot willen worden? Nu kan je droom waarheid worden. Vlieg naar een van de 24.000 luchthavens en zet je kist veilig aan de grond. Dat kan wanneer je in Praag bent.†

Praag_iPILOT-praag.jpgHeb je altijd als piloot naar Hong Kong willen vliegen of blijf je liever dichter bij huis? Neem plaats in de cockpit, doe de gordels om, luister naar de briefing. Wacht op toestemming van de luchtverkeersleiding en vertrek.

Wil je naar†Londen, Parijs of Amsterdam? Of misschien een beetje verder van huis: Hong Kong, een prachtige airport om te landen tussen allemaal wolkenkrabbers.

Moeilijk? Nee, hoor! Een ervaren instructeur zit naast je. Leer in 30, 60 of 90 minuten†hoe je een Boeing 737NG of een Airbus A320 laat opstijgen, in de lucht houdt en dan vakkundig aan de grond zet op de luchthaven die je zelf uitkiest.

Vliegen in een vliegsimulator is niet moeilijk en lijkt een beetje op een computergame. Je probeert de juiste snelheid te houden en de juiste hoek met een soort joystick. Je hoort ook het brommen van de motoren en krijgt uitleg wat dit allemaal betekent.

Je vliegt in een vluchtsimulator waar beroepspiloten ook in trainen. Deze simulator wordt ook gebruikt voor mensen met vliegangst.

Adres,†iPILOT,†Na Prikope 12

Je kunt ook gaan naar de Flight simulator in de Vitezna straat 16. Je 'vertrekt' van Vaclav Havel Airport (de luchthaven van Praag) en van hier kies je je bestemming uit 25.000 luchthavens wereldwijd. Een ervaren piloot leert je in 10 minuten opstijgen, dalen en in de lucht blijven.

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Herfst in Praag

Wandeling door Praag, de prachtige hoofdstad van TsjechiŽ. Beelden van bezienswaardigheden als de Karelsbrug en de St.Vitus-kathedraal.