praag-moldaukarelsbrug-praagpraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-winter

Ontdek Praag op een Segway

Verken Praag op een Segway! Boek een tour en bekijk Praag op een sportieve manier. Het centrum van Praag is te druk om met een Segway te rijden daarom ga je naar de buitenwijken. Dat is wel zo leuk omdat het centrum makkelijk te voet kan worden verkend en de buitenwijken niet. De Segway-tour duurt van 90 minuten tot 3 uur en dat is meer dan lang genoeg om het minder bekende Praag te zien zoals het Strahov stadion, Brevnov klooster en Ladronka park. Leuk extra: gratis ophaal en terugbrengservice naar je hotel.

Tip: boek een Segwaytour van te voren online en je bent verzekerd van een leuke tocht door Praag!

Klik hier en boek een Segway tour met €14 korting

Praag_segway_in_praag.JPG

Wat is een Segway?

Een Segway is een karretje op twee wielen. Wanneer je erop staat blijven ze in evenwicht. Ze zijn electrisch aangedreven en dus milieuvriendelijk. Een Segway tour is de ideale manier om Praag te verkennen zonder ook maar een enkele stap te hoeven lopen. Het enige nadeel is dat je telkens stil moet staan als je foto's wilt nemen. 

Hoe werkt de Segway tour?
Praag_praag-segway.jpgDe Segway Tour duurt van 90 minuten tot 3 uur. De Segway is niet geschikt voor kinderen onde de 8 jaar. Je rijdt op een Segway off-road of i2 City Transporter. Een veiligheidshelm en een regenjasje zijn bij de prijs inbegrepen, en in de winter handschoenen. De weg zal je niet kwijtraken omdat een ervaren gids je begeleidt. En natuurlijk rijdt je een paar oefenrondjes voordat de tour begint. 

Wat ga je zien? 
De tour begint in het Ladronka park waar slechts weinig toeristen komen en waar je heerlijk op de Segway kunt voortzoeven. Je rijdt langs het Strahovstadion, Brevnov klooster en Villa Kinsky. Onderweg hoor je leuke weetjes over Praag.    

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Praag in de herfst

Wandelen door Praag in de herfst, langs de pleinen, de astronomischeklok, het dansende huis en de Karelsbrug.