praag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-winterkarelsbrug-praagpraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-moldau

Met de taxi van het vliegveld naar de stad

Een taxi is het meest ideale vervoersmiddel om snel van het vliegveld van Praag naar je hotel of appartement te komen, of om van het hotel naar de luchthaven te gaan. In een mum van tijd ben je onderweg naar je hotel, zeker als je een taxi van tevoren hebt gereserveerd. De luchthaven van Praag ligt bijna 20 kilometer buiten de stad. Een taxi kost ongeveer 700 CZK (27 euro).

Als je na je stedentrip, zakenreis of familiebezoek weer terug naar het vliegveld moet kun je weer kiezen voor de taxi. Dit geldt uiteraard ook voor de rit van de luchthavens in Nederland, België of Duitsland naar huis. Taxi’s worden steeds betaalbaarder, zeker als je van tevoren reserveert en met meerdere personen reist. Voor het openbaar vervoer betaal je een prijs per persoon, een taxi heeft een prijs die los staat van het aantal personen.

Praag_taxi-vliegveld

Wil je een airport transfer regelen van Praag Airport naar je hotel of appartement in de stad, dan is Transferz (voorheen TaxiTender) een goede keuze. Via Transferz boek je gemakkelijk en snel een goedkope lokale taxi. Bij aankomst op het vliegveld staat de taxi klaar, de vervoerder houdt de tijd in de gaten met behulp van het opgegeven vluchtnummer. De website van Transferz heeft een uniek prijsvergelijkings- en veiling-systeem waardoor je altijd een goedkope taxi kunt vinden.

TIP: Zonder stress van en naar het vliegveld in Praag? Reserveer dan vooraf een taxi via Transferz!

Bekijk hier de prijzen voor taxiritten vanaf de luchthaven van Praag

Praag_taxi

Op zoek naar een taxi van huis naar het vliegveld en weer terug?
Je kunt online via Transferz ook een taxi boeken naar de vliegvelden Amsterdam Airport Schiphol, Eindhoven Airport, Groningen Airport Eelde, Maastricht Aachen Airport, Rotterdam The Hague Airport, Antwerp Airport, Brussels Airport, Charleroi Airport, Luik Airport, Oostende Brugge Airport en bijna alle Duitse vliegvelden. Wanneer je een taxi boekt via Transferz ben je verzekerd van vervoer naar en van het vliegveld. De taxi’s die online worden geboekt rijden altijd op tijd, de chauffeurs zijn namelijk op de hoogte van alle vluchtinformatie.

Boek hier een taxi naar het vliegveld of naar huis

Praag_taxi-luchthaven

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Praag in de herfst

Wandelen door Praag in de herfst, langs de pleinen, de astronomischeklok, het dansende huis en de Karelsbrug.