praag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-winterpraag-moldaupraag-karelsbrug-foto-dennis-farokarelsbrug-praag

Busreizen Praag

Alle hotspots van Praag op een comfortabele manier ontdekken? Ga dan mee met een busreis van de Jong Intra Vakanties naar Praag! De ervaren chauffeur brengt je naar de mooiste plekken van deze ‘Gouden Stad’, terwijl je tijdens de rit heerlijk kunt ontspannen in een heerlijke Luxury Class touringcar.

Praag is prachtig. In de Middeleeuwen stond de stad al bekend als een van de mooiste steden van Europa. Het wordt dus met recht de ‘Gouden Stad’ genoemd. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen. Je moet dan echter wel het een en ander regelen. De reis ernaartoe, vervoer in de stad zelf, overnachting. De Jong Intra Vakanties neemt je dat graag uit handen!

Praag_de-jong-intra-bus

Busreis Praag
De specialisten van de Jong Intra Vakanties hebben mooie excursiereizen per bus samengesteld. Dé ideale manier om Praag te ontdekken! Geen gedoe met het regelen van de reis ernaartoe, het vervoer in de stad zelf en het regelen van een hotel. Zij hebben alles al geregeld! Je boekt een busreis Praag en je hoeft je voor de rest geen zorgen meer te maken. Heerlijk, toch?

Excursiereizen van de Jong Intra Vakanties
Natuurlijk is elke excursiereis naar Praag anders samengesteld. Je kunt het beste op de website kijken voor het actuele aanbod. Wat wel in elke excursiereis is inbegrepen, is vertrek uit Beek. Hier wordt je opgehaald om te vertrekken naar Praag of om te vertrekken naar de luchthaven, waar je naar Praag vliegt. Vanaf de luchthaven in Praag ga je verder met de bus. De deskundige chauffeurs van de Jong Intra Vakanties brengen je naar de belangrijkste hotspots tijdens een busreis Praag. Ook overnachting en eventueel ontbijt en diner zijn inbegrepen.

Praag_karelsbrug

Luxury Class touringcar
De Comfort Class touringcar is standaard uitgerust met een:
-   toilet;
-   koelkast;
-   koffiezetapparaat;
-   airconditioning.
-   de stoelen staan comfortabel afgesteld met een stoelafstand van 85 centimeter.

De Luxury Class touringcar heeft als extra’s:
-   nóg meer beenruimte (92 centimeter);
-   zijwaarts verstelbare stoelen;
-   eigen stopcontacten;
-   verstelbare voet- en hoofdsteunen.

Ook uniek aan de busreizen van de Jong Intra Vakanties is de groepsgrootte. Deze is beperkt tot maximaal 44 personen voor allebei de touringcars om zo comfortabel mogelijk te reizen. Ga je ook mee naar Praag met de bus?

Praag_de-jong-intra-touringcar

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Herfst in Praag

Wandeling door Praag, de prachtige hoofdstad van Tsjechië. Beelden van bezienswaardigheden als de Karelsbrug en de St.Vitus-kathedraal.