praag-moldaupraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-winterkarelsbrug-praag

KLM naar Praag

Met KLM reis je in alle luxe en comfort naar het betoverende Praag. Je vliegt al in slechts 1,5 uur naar de Tsjechische hoofdstad.

klm-schipholBij aankomst land je met KLM op Václav Havel Airport, een van drukst bezochte luchthavens van Europa. Jaarlijks verwerkt de luchthaven zo´n 13 miljoen passagiers via drie terminals. Het centrum van Praag ligt op 16 kilometer afstand en met de taxi of het openbaar vervoer bereik je dit al binnen enkele minuten. Bij de KLM vind je alle informatie over het boeken van vliegtickets naar Praag.

Er vertrekken wekelijks zeven vluchten van Amsterdam naar Praag. Op de website is overzichtelijk terug te zien welke vluchten er voor een bepaalde datum nog beschikbaar zijn. Kies het meest voordelige tarief en vlieg zo tegen een aantrekkelijke prijs naar je favoriete bestemming.

Online inchecken
Je kunt van tevoren online inchecken en ontvangt dan een instapkaart die je kunt uitprinten. Op het vliegveld zelf hoef je dan alleen nog de ruimbagage af te geven. Wanneer je gebruik maakt van het online inchecken kies je ook alvast je stoelnummer online. Heb je overbagage dan profiteer je tevens van een korting van 20%.  Schiphol is een van de belangrijkste luchthavens binnen Europa. De luchthaven is zeer goed te bereiken, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Schiphol biedt de mogelijkheid tot zowel kort als lang parkeren en reis je met het openbaar vervoer dan stap je direct uit in het hart van de luchthaven. 

Praag-prague 

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Praag in de herfst

Wandelen door Praag in de herfst, langs de pleinen, de astronomischeklok, het dansende huis en de Karelsbrug.