praag-karelsbrug-foto-dennis-farokarelsbrug-praagpraag-moldaupraag-winterpraag-karelsbrug-foto-dennis-faro

Michelin in the pocket - Praag

In deze gloednieuwe kaartgids van Praag speelt Michelin zijn grootste troeven uit: kwaliteitscartografie wordt perfect gelinkt aan info over alles wat je moet zien en doen in Praag.†

Praag_Boeken_Michelin_Praag_in_the_pocketResultaat is een reisgids die nauwelijks groter is dan een smartphone - en dus perfect in je spijkerbroek of binnenzak past - en die leest als een tweet. De plattegrond van Praag is opgeknipt in acht verschillende wijken. Elke deelkaart heeft een uitklapbare bladzijde waarop de belangrijkste adressen staan, onderverdeeld in de rubrieken bezienswaardigheden, winkelen, eten, drinken en uitgaan.

Alle adressen hebben een korte omschrijving en zijn met de pictogrammen goed terug te vinden. Achterin vind je een beknopt overzicht met praktische informatie en een register. Deze gids is vooral bedoeld voor een stedentrip van een paar dagen.

Er worden een paar hoogtepunten benoemd en voor Praag zijn dat onder meer de charmante wijk Novż Svět, de PetřŪnheuvel, varen op de Moldau en natuurlijk de Praagse Burcht. Een gidsje dat vooral gezien moet worden als hulpmiddel bij het navigeren door de stad, inclusief vier wandelroutes.

Michelin in the pocket - Praag
Lannoo, 2018
ISBN†9789401448895
Ä12,99 (tweedehands)

Bestel Michelin in the pocket Praag bij bol.com† †

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Herfst in Praag

Wandeling door Praag, de prachtige hoofdstad van TsjechiŽ. Beelden van bezienswaardigheden als de Karelsbrug en de St.Vitus-kathedraal.