praag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-moldaupraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-winterkarelsbrug-praag

National Geographic Reisgids - TsjechiŽ en Praag

National Geographic Reisgids TsjechiŽ & Praag is een exclusieve gids met sublieme fotografie die je meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden in Praag en TsjechiŽ. De experts van National Geographic nemen een kijkje achter de schermen en dringen door tot de kern van de cultuur, de geschiedenis en het volk van het land.

Praag_Boeken_National_GeographicBezoek de Praagse Burcht, maak een toer langs brouwerijen, pluk bessen in de bossen of doe een cursus marionetten maken. Breng een bezoek aan het kastelenland Zuid-Bohemen, het oude Olomouc in Noord-MoraviŽ, en het fraaie kuuroord Karlovy Vary in West-Bohemen.

Of maak een excursie naar kasteel Trosky in Ceskż, Sumava bij de Duits-Oostenrijkse grens of de skansen van Wallachije in Noord-MoraviŽ.

De uitgebreide kennismaking met TsjechiŽ en Praag, het overzicht met belevenissen die je niet mag missen, de insider tips, de excursies buiten de gebaande paden en de reiswijzer met hotels en restaurants en de handige kaarten maken de gids compleet. Speciaal aanbevolen voor natuur- en cultuurliefhebbers!

National Geographic Reisgids
Kosmos Uitgevers, 2022
ISBN†9789043924283
Ä25,99 (paperback)
Ä12,99 (ebook)

Bestel National Geographic TsjechiŽ & Praag bij bol.com

Bestel het ebook bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Herfst in Praag

Wandeling door Praag, de prachtige hoofdstad van TsjechiŽ. Beelden van bezienswaardigheden als de Karelsbrug en de St.Vitus-kathedraal.