praag-karelsbrug-foto-dennis-farokarelsbrug-praagpraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-winterpraag-moldau

Trotter 48 Praag

48 uur in Praag? Dan is Trotter 48 de gids die bij je past. Een uitgebreide selectie van betaalbare hotels, leuke shoppingadresjes en beschrijvingen van de belangrijkste bezienswaardigheden maken dit gidsje onmisbaar bij een kort (of lang) bezoek aan Praag.

Praag_48_Trotter_PraagPrettig leesbaar
Trotter 48 Praag is overzichtelijk ingedeeld en prettig leesbaar met 190 bladzijden informatie. Aan bod komen niet alleen praktische zaken als openbaar vervoer, tips waar betaalbaar te slapen, eten, drinken maar ook waar je leuke boetiekjes vindt en een lange lijst van allerlei soorten markten.

Stadswandelingen
Een pluspunt is de beschrijving van de belangrijkste bezienswaardigheden van Praag. Alles is makkelijk te vinden dankzij de uitneembare plattegrond van Praag met op de achterkant een kaart van de metrolijnen, de regionale treinen en een detailkaart van het centrum.

Oordeel
Trotter 48 Praag is klein en handzaam met een harde kaft voor extra stevigheid en toch licht van gewicht. Deze handige stadsgids past in elke tas of binnenzak. De tientallen kleurenfoto's van de bekendste bestemmingen completeren dit boekje.

Trotter 48 Praag
Philippe Gloaguen
Lannoo, 2016
ISBN 9789401431996
€ 12,99

Bestel Trotter 48 Praag bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Praag in de herfst

Wandelen door Praag in de herfst, langs de pleinen, de astronomischeklok, het dansende huis en de Karelsbrug.