karelsbrug-praagpraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-winterpraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-moldau

De Groene Reisgids Weekend Praag

De Groene Reisgids Praag is een driesterrengids voor een geslaagde citytrip naar Praag. Voor wie slechts één compacte stadsgids in zijn tas wil stoppen en toch geen enkele bezienswaardigheid of topadres wil missen.

Praag_Boeken_Groene_Weekend.jpgElk hoofdstuk heeft een eigen kleur, zo vind je feilloos de informatie die je zoekt. Praktische inlichtingen staan in het groene deel, de beste adressen in het turkoois, tips om Praag te bezoeken vind je in het oranje hoofdstuk en de teksten met achtergrondinformatie staan in het fuchsia hoofdstukje.

Een duidelijke sterrenquotering laat in een oogopslag zien wat je niet mag missen tijdens een stedentrip naar Praag. Elk hoofdstuk is samengesteld door een lokale expert of een doorgewinterde Michelinauteur.

Met een uitneembare stadsplattegrond waarop alle restaurants en hotels in Praag zijn aangeduid die in de gids staan beschreven. 

De Groene Reisgids Weekend Praag
Christine Barelly
Uitgeverij Lannoo, 2020
ISBN 9789401457385
€ 11,99

Bestel De Groene Reisgids Weekend Praag bij bol.com  

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Herfst in Praag

Wandeling door Praag, de prachtige hoofdstad van Tsjechië. Beelden van bezienswaardigheden als de Karelsbrug en de St.Vitus-kathedraal.