karelsbrug-praagpraag-winterpraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-moldaupraag-karelsbrug-foto-dennis-faro

ANWB Extra reisgids Praag

De ANWB Extra reisgids Praag is een compacte reisgids inclusief een grote uitneembare kaart. Met tips voor overnachten, winkelen, eten en drinken en uitgaan in Praag.

Praag_Boeken_ANW_Extra_reisgids_PraagIn de ANWB Extra reisgids Praag staat actuele informatie over de bezienswaardigheden, café's, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan, inclusief een selectie van 15 hoogtepunten.

Hoogtepunten in Praag zijn onder andere de paleistuinen in Mala Strana, het Wenceslasplein, het joodse Praag, de Praagse jugendstil en uiteraard de Praagse Burcht en de Karelsbrug. Elk hoogtepunt wordt beschreven met daarbij een klein kaartje dat verwijst naar de grote uitneembare kaart. En bij elk hoogtepunt zijn handige adressen in de omgeving te vinden om eveneens te bezoeken of leuke restaurantjes en winkels.

Naast de hoogtepunten ook een kleine kennismaking met Praag, de geschiedenis, andere trekpleisters en suggesties voor overnachtingen (eenvoudig tot stijlvol), eten en drinken, winkelen en uitgaan. Als laatste een toeristische en culinaire woordenlijst en een register. De meerwaarde zit hem vooral in de stadsplattegronden, de (goed bruikbare) grote uitvouwbare kaart achterin en de kadertjes extra informatie tussen de teksten door.

ANWB Extra Praag
Walter M. Weiss
ANWB Media, 2022
ISBN 9789018049362
€ 14,99 (paperback)

Bestel ANWB Extra Praag bij Bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Praag in de herfst

Wandelen door Praag in de herfst, langs de pleinen, de astronomischeklok, het dansende huis en de Karelsbrug.