praag-moldaupraag-winterkarelsbrug-praagpraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-karelsbrug-foto-dennis-faro

Time to momo Praag

Dit is de vernieuwde versie van de 100% Praag-gids! Jij gaat Praag ontdekken! De stad barst van de historische bezienswaardigheden en musea. Je kunt er eindeloos ronddwalen door leuke wijken zoals Malá Strana en de Oude Stad. 

Praag_Boeken_Time_To_Momo Rondneuzen in exclusieve boetiekjes, een boottocht op de Moldau, picknicken in een mooi park, een klassiek concert bijwonen of nippen aan een cocktail in een jazzclub: het zijn maar een paar tips voor een onvergetelijk verblijf in Praag. Ook op culinair vlak heeft Praag veel te bieden. In de Nieuwe Stad en de wijk Vinohrady vind je hippe restaurants en eettentjes. Van traditioneel Tsjechisch tot Mexicaans en Scandinavisch: in Praag vind je het allemaal. Wij laten je zien waar.

Met time to momo Praag op zak kun je 100% onvoorbereid het vliegtuig in stappen. Met onze routes leiden wij je namelijk langs al onze favoriete adressen in de stad en delen we alleen de échte highlights met je. Zo sla je de drukke shopboulevards over en wandel je, onderweg een must see meepikkend, via een fijn koffietentje naar de leukste conceptstores. Wij willen dat je 100% van je citytrip geniet!

Inclusief navigatie‐app!
De reisgids is inclusief handige navigatie‐app. Met deze app voor je smartphone volg je live je weg door Praag. Op de kaart zie je waar je op dat moment staat en welke adressen er in de buurt liggen. De app is te downloaden voor iPhone en Android en offline te gebruiken, dus je hebt geen kosten van dataroaming in het buitenland. 

Time to momo Praag
Elke Parsa
Mo'Media, 2021
ISBN 9789493195547
€ 17,99

Bestel Time to momo Praag bij Bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Herfst in Praag

Wandeling door Praag, de prachtige hoofdstad van Tsjechië. Beelden van bezienswaardigheden als de Karelsbrug en de St.Vitus-kathedraal.