praag-moldaupraag-winterpraag-karelsbrug-foto-dennis-farokarelsbrug-praagpraag-karelsbrug-foto-dennis-faro

Humanic als je plotseling schoenen nodig hebt in Praag

Shop bij Humanic wanneer je plotseling schoenen nodig hebt in Praag. De steeds wisselende collectie is modieus, stevig, comfortabel en toch elegant. Humanic is een populaire schoenenwinkel met een groot aantal vestigingen in Praag. Dit van oorsprong Oostenrijkse bedrijf staat bekend om modieuze schoenen die toch lekker lopen. Maar je vindt hier ook naaldhakken, slippers, laarsjes en sportschoenen.

Lopen doe je veel in Praag en als je schoenen niet lekker zitten is dat geen pretje. Wanneer je Praag in november bezoekt, heb je er waarschijnlijk geen rekening mee gehouden dat het in deze maand flink kan sneeuwen. Stap even binnnen bij een van de Humanic filialen in Praag en je zult ongetwijfeld slagen tegen een prijs die je doet glimlachen. Je kunt er zeker van zijn dat je schoenen de laatste trend volgen. En als je geen schoenen nodig hebt, kijk dan even bij de tassen en andere asseccoires.

Praag_humanic-praha.jpg

Humanic voor schoenen
Humanic is het topadres voor schoenliefhebbers niet alleen in Praag maar ook in Oostenrijk, Hongarije, Slovenië, Duitsland, Slowakije, Polen, Roemenië, Zwitserland, Bulgarije of Kroatië. Bij Humanic vind je de schoenen voor elk seizoen. Het motto is: 'shoemanic' - passie voor schoenen sinds 1872! Trendspotters struinen modelocaties af, Milaan, Parijs of New York. Zij werken voortdurend samen met ontwerpers om nieuwe schoenencollecties te ontwikkelen. Humanic heeft een brede collectie van internationale merken zoals Alisha, Tommy Hilfiger, Geox, Funky Shoes, Buffalo, Puma, Unisa, Vigneron, Lacoste en nog veel meer indrukwekkende brands.

Bereikbaarheid en locatie
De meeste Humanic winkels vind je in de grote winkelcentra in de buitenwijken van Praag. Wanneer je in het centrum van Praag wilt blijven, is Humanic in de wijk Smichov het meest centraal. De winkel ligt pal naast shopping centre Novy Smichov waar je een keur aan winkels vindt.

Humanic, Plzenská 8 (naast winkelcentrum Novy Smichov). Grote, ruime winkel met heel veel keuze. Metro lijn B station Andel

Humanic, Narodni 40, vrij kleine winkel met een redelijk assortiment. Centraal gelegen vlakbij de Na Prikope straat en het Wenceslasplein, twee drukbezochte winkelgebieden.

Arkady Pankrac, Na Pankraci 86, met 125 winkels, waaronder Humanic, behoort deze shopping mall tot een van de grotere in Praag. Vanaf metrostation Pankrac loop je het winkelcentrum binnen.

Shopping Centre Chodov, Humanic en nog 212 andere winkels om naar hartelust te shoppen en 18 horecagelegenheden om iets te drinken of the eten. Metro lijn C station Chodov

Metropole Zlicin, Revnická 1, shopping mall met Humanic en Bata voor schoenen. Aan te bevelen is de gamezone, de bowling en de kinderstad voor de kids.

Europark, Nakupni 3. Winkelcentrum met een grote verscheidenheid aan winkels waaronder Humanic. Je vindt hier ook Marionnaud, H&M, Wrangler, Lee en nog veel meer shoppingplezier. Metro lijn A Depot Hostivar station dan bus 163 of 208

Cerny Most Shopping Mall, Clumecka 6, groot winkelcentrum met 169 winkels waaronder Humanic, ruime openingstijden 7 dagen per week van 09.00 – 21.00. Metro lijn B station Cerny Most.

foto Marianne Crone 

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Herfst in Praag

Wandeling door Praag, de prachtige hoofdstad van Tsjechië. Beelden van bezienswaardigheden als de Karelsbrug en de St.Vitus-kathedraal.