praag-karelsbrug-foto-dennis-farokarelsbrug-praagpraag-winterpraag-moldaupraag-karelsbrug-foto-dennis-faro

Desigual, fleurige patchwork mode

Kleurig, fleurig en vrolijk is het kenmerk van Desigual, met de omgekeerde S. Praag heeft meer dan één Desigual winkel. Je vindt ze in het centrum en in de grote winkelcentra in de buitenwijken. 

Schreeuwt je garderobe om iets anders dan anders. Wil je avant-garde designs en ben je helemaal weg van patchwork en flamboyante kleuren? Dan is Desigual dé winkel voor je. Dit Spaanse modebedrijf, geesteskind van een Zwitser, profileert zich met kleurrijke, net-even-iets-anders mode. De collectie is nooit hetzelfde. Ten minste tweemaal per jaar liggen er in de winkels nieuwe en nog fleurigere modellen.

Praag_desigual-prague.jpg

Desigual store Praag
Desigual winkels vind je vrijwel overal ter wereld van Barcelona tot Venezuela. En natuurlijk kun je Desigual mode ook gewoon in Amsterdam kopen, maar is het niet veel leuker om een mooi kledingstuk uit Praag mee naar huis te nemen? Is de Desigual stijl niets voor jou, Desigual droogdoeken, handdoeken of lakens zijn even fleurig en mooi van design als de mode.

Desigual opvallend design
Als je kleur en een opvallend design aan je garderobe wil toevoegen, dan is Desigual het antwoord: bontgekleurd borduursel en patchwork zijn de opvallende kenmerken. De collectie verandert met de seizoenen. Duizend nieuwe ontwerpen komen dan in de winkels wereldwijd. Het maakt dus niet uit waar je gaat shoppen want de collectie is over de hele wereld hetzelfde. Om een Desigual design te dragen, moet je een beetje lef hebben, want de kleuren en snit zijn opvallend. Desigual is voor iedereen, man, vrouw of kind. Ook interessant is Desigual design voor de keuken, slaapkamer en badkamer.

Adressen van Desigual store Praag
Koruna Palace
, Wenceslasplein 1, midden in het centrum van Praag, twee verdiepingne met fleurig gekleurde mode. Metro: Mustek

Chodov winkelcentrum, Roztylská 19, een van de grootste en oudste (opende in 2005) shopping malls in Praag met mode, make-up, boeken, sieraden, kapper, mobiele telefoons en restaurants. Je vindt hier AJ Armani Jeans, Tommy Hilfiger, H&M, Zara, Promod, Replay, Swarovski, Sephora, MAC, ALO Diamonds, Crabtree & Evelyn, Nike, Foot Locker en ool Desigual. Metro: Chodov.

Metrople winkelcentrum, Revnicka 1, kleiner dan Chodov maar met een vergelijkbaar aanbod van winkels. Metro: Zlicin

Vaclav Havel Airport, Desigual op de luchthaven van Praag bevindt zich in de transitzone van terminal 1. Behalve de standaard Desigual-collectie biedt de luchthavenbranche ook 'Desigual by L'. een speciale collectie schoenen en zwemkleding ontworpen door de Franse modeontwerper Monsieur Christian Lacroix. Bus 119.

Fashion Arena outlet (meer dan 200 merken en 100 winkels) en Premium Outlet Prague Airport (75 winkels) zijn de moeite waard om heen te gaan. Veel internationale merken hebben hier een outlet, ook Desigual, en geven kortingvan 30 - 70%.

Fashion Arena outlet, Zamenhofova 440, shuttlebus vanuit het centrum van Praag vanaf Oudestadsplein 6, Revolucni 3 en Legerova 62 (bij I.P. Pavlova metrostation)

Premium Outlet Prague Airport, Ke Kopanie 421, bus 312 van Borislavka metrostation, bus 322 vanaf de luchthaven.

Foto Marianne Crone

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Praag in de herfst

Wandelen door Praag in de herfst, langs de pleinen, de astronomischeklok, het dansende huis en de Karelsbrug.