praag-moldaupraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-winterkarelsbrug-praag

Fashion boetieks met betaalbare mode

Fashion boetieks in Praag: betaalbare haute couture. Modeboetieks in Praag zijn gemakkelijk te vinden want de stad is een waar mekka voor fasionista's en voor iedereen die van mode houdt. Elegante modewinkels, hippe winkelcentra en vintage fashion shops zijn er voor iedere smaak en beurs. Het Wenceslasplein en de Na Prikope-straat in de wijk Nove Mesto, vol met designerwinkels, internationale winkelketens en chique cafés, zijn de belangrijkste winkelstraten van de stad. Waar je zeker moet shoppen is Fashion Outlet, waar je topmerken vindt voor een aantrekkelijke prijs.

Praag_jaraslova-fashion-praag.jpg Fashion boetiek Hana Havelkova
Hana Havelkova boetiek voor exclusieve jurkjes, eigentijdse bloesjes en sprankelende sieraden. Heb je een huwelijksfeestje of een uitnodiging voor een chique bijeenkomst? De modeboetiek van Hana Havelkova is een plek om te koesteren. Haar fashion boutiek biedt een stijlvolle collectie van gracieuze ontwerpen, makkelijk te dragen en tijdloos.

Adres: Fashion boetiek Hana Havelkova, Dusni 10, Praag
Open: maandag – vrijdag 11.00 – 19.00 uur

Fashion boetiek Tina Hollas couture
Breng een bezoek aan het Tina Hollas Couture-atelier en laat je betoveren door de prachtige collectie heren- en dameskleding, accessoires, armbanden, handgemaakte leder enveloppe tasjes. Haar vrijetijds-kleding is gemaakt van biologisch katoen, kasjmier en zijde. Alles in natuurlijke tinten. Het atelier midden in Praag combineert winkel en atelier waar je kunt zien hoe de kleding gemaakt wordt. 

Adres: Tina Hollas Couture, U Obecniho dvora 4, Praag
Open maandag t/m vrijdag 12.00 -18.00 uur, zaterdag 11.00 – 15.00 uur.

Fashion boetiek Jaroslava Prochazkova
Vlak onder het ondersteboven hangende paard in de Lucerna Passage vind je de fashion-boetiek en showroom van Jaroslava Prochazkova. Zij ontwerpt mode die verhult wat niet gezien hoeft te worden en die de vrouwelijke lijnen benadrukken. Stijlvol, charmant en vrouwelijk zijn haar kenmerken. Veel van haar ontwerpen zijn uniek en alleen daarom al is het bijna een eer om een van haar creaties te dragen. Haar modecollectie is gewaagd maar toch draagbaar door het gebruik van verfijnde kleuren en patronen. Haar collectie getuigt van op en top kwaliteit en vakmanschap en is uitermate vriendelijk geprijsd.

Adres: Jaroslava Prochazkova Fashion Designer, Vodickova 36, Praag
Open: maandag – zaterdag 11.00 – 19.00 uur.

Fashion Arena Outlet
Fashion arena is een winkelcentrum met alleen maar outlet shops. Fashion boetieks zijn het meest vertegenwoordigd maar je vindt hier ook schoenen, lifestyle, sieraden,kristal en porselein en ook speelgoed en boeken. Fashion arena is vol internationale merken van La Martina to Grant, vanGeox tot Nike en van Tommy Hiliger tot Creuset, je bespaart atijd 30 to 70%!

Adres: Fashion Arena Outlet, Zamenhofova 440, Praag
Open: 7 dagen per week 10.00 – 20.00 uur.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Praag in de herfst

Wandelen door Praag in de herfst, langs de pleinen, de astronomischeklok, het dansende huis en de Karelsbrug.