praag-winterpraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-moldaukarelsbrug-praagpraag-karelsbrug-foto-dennis-faro

Ivana Follova en Hana Hanelkova Fashion op zijn mooist

Ivana Follova, fashion designer in Praag, ontwerpt verrassende mode voor hem en haar. Fallova is een succesvolle mode-ontwerpster met haar eigen atelier en showroom in het centrum van Praag. Zij begon haar carriere als kostuumontwerpster voor rockbands en opera's. Ze organiseert modeshows voor de Praag Fashion Week en kleedt prominente figuren. Haar motto is: "Iedere vrouw verdient het om verwend to worden met luxe kleding met een perfecte snit en stralende kleuren, kleding gemaakt van strelend zachte stoffen."

Fashion designer Ivana Follova
Ivana Follova werkt graag met natuurlijk materiaal. Haar ontwerpen zijn gemaakt van pure zijde, ragfijn chiffon en stoer linnen. De hele collectie is zeer draagbaar en leuk geprijsd. Haar ontwerpen zijn los en vloeiend want ze zich laat inspireren door Japanse kimono's. Haar kleuren weerspiegelen de aarde en de lucht en variëren van diep oker tot hemelsblauw. Elegante avondjurken, betoverende bruidsjurken en praktische vrijetijdskleding hangen zij aan zij in haar showroom. Als je je juiste pasvorm niet kunt vinden, zorgt haar maatkleding voor het perfecte kledingstuk. Modefreaks kunnen hun hart ophalen in de showroom van Ivana Follova in Praag. Of ze nu kiezen voor een trouwjapon, vrijetijdskleding of zakelijke kleding, iedere creatie is stijlvol en vooral heel betaalbaar.

Fashion designer Hana Hanelkova
Wanneer je een designerjurk koopt van Hana Hanelkova, hoef je niet bang te zijn dat een andere gast op hetzelfde feestje in jouw jurk rondloopt. Weliswaar ontwerpt zij mode met dezelfde snit, maar alle details zijn anders. Perfecte pasvorm is het kenmerk van Hana Havelkova. Haar ontwerpen zijn vrouwelijk en elegant met verfijnde details. Ze laat zich inspireren door natuurlijke kleuren, beige, zand en wit. Haar collecties zijn over de hele wereld te zien en ze organiseert prestigieuze modeshowspresentaties voor Skoda Cars, de bekendste auto van Tsjechisch makelij. Je vindt haar ontwerpen in de Dusni Street, gelegen in de wijk Stare Mesto te midden van andere modeontwerpers.

Bereikbaarheid en locatie
Ivana Follova is gevestigd in het centrum van Praag vlakbij het Wenceslasplein. 
Adres: Ivana Fallova Fashion Designer, Mezibranska 9
Openingstijden: maandag – vrijdag van 09.00 – 14.00 uur, gesloten op zaterdag en zondag.

Hana Hanelkova is gevestigd in de wijk Josefov vlakbij het Oudestadsplein. 
Adres: Dusni 10, Praag
Openingstijden: maandag t/m vrijdag 11.00 – 19.00 uur, gesloten op zaterdag en zondag


Designs van Ivana Follova zoals getoond op de catwalk:
Praag_mode-Ivana-Follova 

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Praag in de herfst

Wandelen door Praag in de herfst, langs de pleinen, de astronomischeklok, het dansende huis en de Karelsbrug.