karelsbrug-praagpraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-winterpraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-moldau

Kindvriendelijk restaurant met speeltuin

Restaurant Vozovna Stromovka is een kindvriendelijk restaurant in Praag. Vozovna is Tsjechisch voor tramremise en dat is precies wat het gebouw vroeger was. Restaurant Vozovna Stromovka is prachtig gelegen tussen eeuwenoude bomen en is dé ontmoetingsplaats in Praag voor moeders met kinderen. Op een warme dag zitten ze buiten onder kleurrijke parasols met uitzicht op de Kastanek Speeltuin met schommels en klimrekken en een speciaal plaatsje voor de allerkleinsten om zandkastelen te bouwen. Zoek je een kindvriendelijk restaurant? Ga dan zeker naar Restaurant Vozovna Stromovka.

Praag_restaurace_vozovna_1_(2).jpg

Restaurant Stromovka: lunch 'in 't groen'
Dit bijna geheime plekje in het Stromovkapark is perfect voor een lunch of een drankje 'in het groen'. De vroegere tramremise is omgebouwd tot dit restaurant met een modern interieur dat overgaat in een overdekt terras. Restaurant Vozovna Stromovka is de perfecte plaats voor een lekkere lunch of alleen maar een kopje koffie of biertje, ongeacht het weer. De perfecte plaats voor een al fresco lunch in Praag.

Praag_restaurace_vozovna_1_(3).jpg

Restaurant Stromovka: kindvriendelijk
Het Vozovna Stromovka Restaurant ligt op een toplocatie in het midden van een van de meest geliefde parken van Praag en is zeer kindvriendelijk. Het terras kijkt uit over een speeltuin met speeltoestellen en een speciaal plekje voor de hele kleintjes om te spelen. Een groot pluspunt is het speciale kindermenu. Gehaktballetjes in tomatensaus met penne en een beetje geraspte kaas vindt ieder kind lekker.

Praag_restaurace_vozovna_1_(4).jpg

Restaurant Stromovka: Tsjechische en internationale gerechten
Op het menu staan zowel typisch Tsjechische als internationale gerechten. Een echte aanrader is gegrilde worst geserveerd met mosterd met een groot glas Tsjechisch bier erbij. Wat gezonder zijn de verse salades. Heel speciaal is de witlof salade met avocado. Laat vooral een plekje over voor het dessert of neem dit als hoofdgerecht: vruchtenknoedels met kwark, suiker en gesmolten boter: zo lekker alsof een engeltje je tong streelt!

Adres
Restaurant Vozovna Stromovka, Královská obora 2, Bubenec, Praag

Openingstijden
Dagelijks 11.00-17.00 uur

Openbaar vervoer
tram 6, 12, 17 halte Vystaviste Holesovice

Foto's Vosovna Stromovka  

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Herfst in Praag

Wandeling door Praag, de prachtige hoofdstad van Tsjechië. Beelden van bezienswaardigheden als de Karelsbrug en de St.Vitus-kathedraal.