praag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-winterpraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-moldaukarelsbrug-praag

Gunstig geprijsd kindermenu bij Ikea

Bij IKEA in Praag kun je goedkoop eten. Niet midden in de stad, maar in de wijk Zlicin. Niet alleen Ikea en het eten is aantrekkelijk, ook in de metro of in de tram zitten vinden veel kinderen leuk. De kinderen zijn dol op het eten, de ouders op de prijs. Waar vind je een kindermenu voor voor €1,30? Ook bij IKEA in Praag kunnen kinderen én ouders terecht voor een goedkope maaltijd. Daarna nog even door de winkel lopen om te zien of er andere producten zijn dan in Nederland.

Praag_ikea-zlicin-praag.jpg

Lekker eten bij IKEA
Goedkoop eten bij Ikea want je gaat naar IKEA niet alleen om Zweedse meubels of huishoudelijkea artikelen te kopen, en zeker niet wanneer je in Praag bent. Je gaat naar IKEA om goedkoop te eten, en vooral wanneer je met kinderen bent. Iedereen vindt Zweedse gehaktballetjes lekker, een grote portie voor wie veel honger heeft en een kleine portie voor de lekkere trek. IKEA heeft een speciaal kindermenu voor de ongelooflijke prijs 35 CZK (€1.30) voor kinderen tot 15 jaar. De goed uitgeruste speelhoek met toezicht is bestemd voor kinderen ouder dan drie en jonger dan zeven. De kleintjes kunnen video's kijken in een hoekje dat helemaal op een bioscoop lijkt.

Bereikbaarheid en locatie
IKEA vind je in het winkelcentrum Metropole Zlicin in Praag. Neem de metrolijn B naar station Zlicin en vandaar de IKEA shuttle bus die je in vijf minuten naar het winkelcentrum brengt.

TIP van de redactie van Praag-Nu: Het is handig om een dagkaart op het openbaar vervoer te hebben. Niet alleen voor dit uitstapje, maar ook om bijvoorbeeld met de kinderen naar de dierentuin te gaan of het Vltava zwembad. Heel erg leuk is het om je dagkaart te gebruiken om naar het kattencafe Koccafe, Borivojova 43 te gaan. De poezen lopen vrij rond, zitten op stoelen, liggen op tafels en wensen geknuffeld te worden.

Adres: IKEA, Skandinavska 1, in het winkelcentrum Homepark Zlicin
Openingstijden: 7 dagen per week van 09.00-21.00 uur.

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Praag in de herfst

Wandelen door Praag in de herfst, langs de pleinen, de astronomischeklok, het dansende huis en de Karelsbrug.