praag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-winterkarelsbrug-praagpraag-moldau

Goedkoop antiek

Antik Bazar is een klein, propvol winkeltje in Praag om heerlijk in rond te snuffelen voor dingen die je helemaal niet nodig hebt, maar leuk zijn om te hebben. Niet in het centrum van Praag maar in de wijk Vrsovice, dus geen toeristenprijzen!  

LET OP: deze winkel is PERMANENT GESLOTEN! 

  Praag_antik_bazar_praag.jpg    

Antik Bazar klinkt alsof je hier antieke spullen vindt. Dat klopt - antieke spullen uit omas's tijd, geen antiek zoals je dat vindt bij de antiquaires in het Spiegelkwartier in Amsterdam. De meeste spullen komen uit de opkoop van erfenissen. Daarom vind je elke keer wanneer je terugkomt een andere collectie.

Kleine voorwerpen als sieraden, speldjes en horloges liggen in uitstalkasten. Boheems glaswerk, Tsjechoslowaaks porselein en sierlijke beeldjes staan te pronken in open kasten. Verder speelgoed, oude poppen, muziekboeken, bekers en heel veel frutseltjes. Een klein winkeltje waar alles keurig staat gerangschikt met voldoende plaats om rond te lopen.

Adres
Antik Bazar
Krymska 43, Praag

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 10.00-18.00 uur.

Openbaar vervoer
Tram 4 en 24 halte Krymska

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Herfst in Praag

Wandeling door Praag, de prachtige hoofdstad van Tsjechië. Beelden van bezienswaardigheden als de Karelsbrug en de St.Vitus-kathedraal.