praag-winterpraag-karelsbrug-foto-dennis-farokarelsbrug-praagpraag-moldaupraag-karelsbrug-foto-dennis-faro

Koffie, wijn en croissants

Bistro Kavarna Oh La La is een leuke zaak voor alle francofonen die een bezoekje aan Praag brengen, maar ook voor iedereen die houdt van een lekker wijntje en een Frans hapje. Een uitstekende plek om even uit te rusten wanneer je door de wijk Holešovice aan het zwerven bent. Een hele gewone wijk waar je kunt zien hoe de Pragenaar woont en waar hij zijn boodschappen doet. 

Praag_bistro_oh_la_la_praag_1.JPG

Let op: deze zaak is PERMANENT GESLOTEN!

De wijk Holešovice ligt in het noorden van Praag in de bocht met de Moldau. Een leuk stukje Praag om door heen te lopen met en passant wat winkelstraten en een krokodillen mini-dierentuin. Loop zeker even door de winkelstraat Komunardů en stap binnen bij Bistro Kavarna Oh La La.

De koffie is sterk, de wijn uit Frankrijk en op het menu prijken heerlijke quiches en ratatouille. Als dat niet genoeg feest voor je smaakpapillen is, neem dan een croissant, een echte zoals je ze in Frankrijk krijgt, of een pain au chocolat. Drink orangina of bio-cola. Oh La La is ook een van de weinge plaatsen in Praag waar je crčme de marrons kunt kopen – kastanje, suiker en vanille – wanneer je dit mengt met zure room heb je het lekkerste nagerecht wat je maar kunt bedenken.

Tip van de redactie van Praag-Nu:
Vlakbij Bistro Kavarna Oh La La is Krokodýlí Zoo Praha / Krokodillen dierentuin Praag, waar je oog in oog staat met grote en kleine krokodillen.

Adres
Bistro kavarna Oh La La
Komunardů 13
Praag 7, Holešovice

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag 08.00-22.00 uur
Zondag 10.00-14.00 uur

Foto Marianne Crone  

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Praag in de herfst

Wandelen door Praag in de herfst, langs de pleinen, de astronomischeklok, het dansende huis en de Karelsbrug.