karelsbrug-praagpraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-winterpraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-moldau

De lekkerste Julius Meindl koffie van Praag

Café Klarov is het perfecte café om na een bezoekje aan Mala Strana of de Burcht van Praag even lekker uit te rusten: lekkere stoelen om in weg te zakken en uitstekende koffie en lekker gebak zorgen ervoor dat je langer blijft dan je van plan was. 


Praag_cafe-klarov.jpgLet op: dit café is PERMANENT GESLOTEN!

Je hebt in Cafe Klarov de keuze uit tien soorten Julius Meindl koffie. Neem Weense koffie met lekker veel slagroom of voor de grote dorst Americano maar misschien heb je liever Franse filterkoffie. Voor theeliefhebbers is er groene jasmijnthee, Marrakesh muntthee en allerlei soorten vruchtenthee.

Taart
Een punt Sachertorte smaakt er uitstekend bij. Of heb je liever een stukje appel-kruimeltaart? Er liggen genoeg tijdschriften om te lezen, ook kranten maar die zijn alleen in het Tsjechisch. Kortom dit is een van die uitstekende adresjes om op adem te komen wanneer je door Praag aan het dwalen bent. Extra bonus is de gratis WiFi.

Hoe kom je er:
Café Klarov
Letenska 2
Praag 1, Mala Strana

Openingstijden:
7 dagen per week van 08.00 – 21.00 uur

Openbaar vervoer:
Metro: Malostranska
Tram: 18, 20, 22 halte Malostranska

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Herfst in Praag

Wandeling door Praag, de prachtige hoofdstad van Tsjechië. Beelden van bezienswaardigheden als de Karelsbrug en de St.Vitus-kathedraal.