praag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-moldaupraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-winterkarelsbrug-praag

Spa en wellness hotels

Praag telt een groot aantal spa en wellness-hotels. Ze bieden allemaal een binnenzwembad, spa en wellness-centrum, sauna en massage en vaak ook een fitnessruimte. Kies je een hotel in de wijken Mala Strana en Oude Stad dan betaal je de hoofdprijs. Wanneer je iets buiten het centrum gaat in de wijken Smichov, Zizkov of Vinohrady, zijn de prijzen een stuk lager en de faciliteiten hetzelfde.

Praag_spa_hotel_2.jpg

1. Hotel Metamorphis biedt niet alleen een kamer met uitzicht op Tyn Court vlakbij het Oudestadsplein, het hotel beschikt ook over een zomerterras en dat is heel bijzonder voor een hotel in het oude centrum. Wat dit hotel zo speciaal maakt is de bierspa. Relax in een houten bad gevuld met bier terwijl je ongelimiteerd bier drinkt. Boek Metamorphosis hier.

2. Design Hotel Neruda is vlakbij de Praagse Burcht en gevestigd in een barok gebouw. Ondanks de toplocatie zijn de kamerprijzen heel aantrekkelijk. De spa-faciliteiten zijn massage, jacuzzi, sauna en spa en wellness-centrum. Boek Neruda hier.

3. Vienna House Andel in de wijk Smichov, vlakbij Novy Smichov winkelcentrum en een goede metro en tramverbinding. In minder dan een kwartier ben je in het centrum. De spa-faciliteiten zijn massage, stoombaden, sauna, fitness- en welnnes centrum. Boek Vienna House hier.

4. Hotel Julian is op loopafstand van de Karelsbrug met een prachtig dakterras en een lobbybar met open haard. Een gezellige plaats om te zijn in de winter. Het ontbijtbuffet is zeer uitgebreid. De spa-faciliteiten zijn, massage, jacuzzi, sauna en wellness centrum. Boek hotel Julian hier.

5. Emblem Hotel ligt op een perfecte locatie want alle bezienswaardigheden zijn op loopafstand. Het Oudestadsplein is nog geen 5 minuten lopen. Het hotel heeft een dakterras met een prachtig uitzicht op Praag. De spa-faciliteiten zijn, massage, jacuzzi, hamman, buitenbad, sauna, fitness centrum en wellness centrum. Boek Hotel Emblem hier.

6. Hotel Golf ligt in een buitenwijk van Praag en dat zie je terug in de kamerprijs. De tramhalte is voor de deur en de tram brengt je naar het centrum van de stad. Het restaurant is gespecialiseerd in Tsjechische gerechten. De spa-faciliteiten zijn, massage, jacuzzi, sauna, fitness centrum en welness centrum. Boek Hotel Golf hier.

7. Hotel Olsanska vlakbij het centrum in Zizkov, een wijk met veel restaurants en cafe's. Vlakbij de Zizkov televisietoren met omhoogkruipende babies van David Cerny als versiering. Het hotel heeft een sportcentrum met zwembad en aqua aerobic lessen, badminton en tafeltennis. De spa faciliteiten zijn, massage, jacizzi, sauna, fitness en wellness centrum. Boek Hotel Olsanska hier.

8. Wellness Hotel Step is een paar tramhaltes weg van het centrum van Praag. Mooi ruim opgezet met vriendelijke prijs, uitstekende kwaliteit / prijs verhouding. De spa faciliteiten zijn, een groot zwembad, zes verschillende soorten sauna, stoombad, indoor golfbaan, bowling, massage, fitness, spa en wellness centrum. Boek Hotel Step hier.

9. Hotel Don Giovanni ligt in de wijk Vinohrady met een goede metroverbinding met het centrum. Het hotel is vernoemd naar de opera van Mozart. Het uitzicht over Praag is spectaculair. De twee restaurants serveren Tsjechische en internationale gerechten. Spa faciliteiten zijn, massage, jacuzzi, hammam, sauna fitness, spa en wellness centrum. Boek Don Giovanni hier.

10. Panorama Hotel is gelegen buiten het centrum en vlakbij metro station Pankrac. Op loopafstand is Arkady  winkelcentrum met 150 winkels, cafe's en restaurants. De grote attractie van deze shopping mall is het kwallenhuis met 38 aquariums met 10.000 kwallen. De spa faciliteiten zijn, massage, jacuzzi, hammam, binnenzwembad, sauna, solarium, fitness, spa en wellness centrum. Boek hotel Panorama hier.

Lees verder:
Bier Spa in Praag

Praag_spa_hotel_1.jpg

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Praag in de herfst

Wandelen door Praag in de herfst, langs de pleinen, de astronomischeklok, het dansende huis en de Karelsbrug.