praag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-moldaupraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-winterkarelsbrug-praag

Goedkoop hotel in Praag met tot wel 15% korting

Goedkoop hotel in Praag? Kan dat in deze populaire vakantiestad. Dat is zeker mogelijk wanneer je boekt via Booking.com. Trouwe gasten krijgen korting en je bent al een trouwe gast met twee overnachtingen binnen twee jaar in een van de hotels die Booking.com aanbiedt en dat kan in elke stad van de wereld zijn dus niet alleen in Praag. Je krijgt dan de status Genius Level 1 en je kunt rekenen op 10% korting op accommodaties die aangesloten zijn bij het Genius programma. Wanneer je in de eerste twee jaar vijf overnachtingen boekt (en er gebruik van maakt) krijg je 15% korting en gratis ontbijt bij aangesloten accommodaties.

Praag_goedkoop_hotel_in_praag.jpg

Goedkoop hotel en korting

Wanneer je voor het eerst boekt bij Booking.com valt er een voordeel te behalen. Bij je eerste verblijf krijg je 10% korting op de kamerprijs. Hoe werkt dat? Klik op deze link.

In Praag kun je kiezen uit meer dan 700 accommodaties van budget tot 5-sterren. Met meer dan 1,07 miljoen accommodaties wereldwijd zit er altijd wel iets tussen wat je zoekt. Dus of je nu naar Schiermonnikoog gaat of naar Sydney, kijk even op Booking.com en je vindt wat je zoekt.

Klik hier en boek een hotel in Praag of waar ter wereld ook

Genius loyaliteitsprogramma
Om deel te nemen aan het loyaliteits programma hoef je slechts twee keer een hotel te boeken (en er te verblijven) in twee jaar. Of je nu voor €10 een bed in een hostel reserveert of een hotelkamer van €250 per nacht, het telt mee voor het behalen van de Booking.com Genius-status.

Wanneer je Genius bent geworden, verschijnt er telkens wanneer je boekt het gele Genius pictogram bij deelnemende accommodaties en dat zijn er heel veel. Wanneer je een Genius hotel boekt, krijg je automatisch 10 –15% korting op de prijs. Sommige genius deals bieden extra's zoals vroeg inchecken of laat uitchecken of gratis ontbijt.

Goedkoop hotel: hoe vind je dat?
Goekoop hotel: boek vroeg en kom geregeld terug om de prijs te checken. Een van de voordelen van Booking.com is dat je gratis kunt annuleren (met een paar uitzonderingen maar dat staat duidelijk vermeld). Gratis annuleren kan tot een dag of twee voor de geplande aankomst (ook dit is duidelijk vermeld). De prijzen varieëren vaak, sla dus toe wanneer ze op hun laagst zijn.

Budget hotels in Praag
Wanneer je voor de eerste keer naar Praag komt, is het best lastig te besluiten in welk deel van de stad te verblijven. De redactie van Praag-Nu stelde een lijst samen van 10 budget hotels in de stad met een duidelijk beschrijving en de locatie.Hier is de link: Lijst van 10 budget hotels in Praag 

Leuk om te weten
Booking.com is van oorsprong een Nederlands bedrijf opgericht in 1996 door Gert-Jan Bruinsma, student aan Universiteit Twente. Aanvankelijk kon je alleen Nederlandse hotels boeken maar al spoedig groeide het aanbod van internationale hotels. In 2003 verkocht Bruinsma de meeste van zijn aandelen en in 2005 kwan het bedrijf in handen van het Amerikaanse bedrijf Priceline. Booking.com heeft achtduizend werknemers en het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Praag in de herfst

Wandelen door Praag in de herfst, langs de pleinen, de astronomischeklok, het dansende huis en de Karelsbrug.