praag-karelsbrug-foto-dennis-farokarelsbrug-praagpraag-winterpraag-moldaupraag-karelsbrug-foto-dennis-faro

Goedkoop overnachten in hotel, hostel of appartement in Praag

Goedkoop overnachten in een populaire stad als Praag is geen enkel probleem want er zijn veel hotels, hostels en appartementen in alle prijsklassen. Hoe vind je dan snel en gemakkelijk het beste hotel voor de beste prijs? Met de hotelzoekmachine van Trivago vergelijk je in enkele klikken de hotelprijzen op meer dan 200 boekingssites. Zo kun je snel en gemakkelijk de prijzen van de diverse hotel-aanbieders vergelijken en de beste aanbieding vinden voor het juiste hotel tijdens een stedentrip naar Praag!

Goedkoop overnachten in Praag
Goedkoop overnachten is geen probleem want met Trivago vind je snel je ideale hotel in Praag voor de beste prijs, van budgethostels tot luxe suites maar ook pensions en bed and breakfast. Voer de bestemming Praag en je reisdata in en de hotelzoekmachine vergelijkt hotelprijzen bij meer dan 200 boekingssites. Voor nog betere resultaten kun je filters instellen voor de prijs, de afstand (tot bijvoorbeeld het centrum of een bepaalde attractie), het aantal sterren, faciliteiten en meer.

Goedkoop overnachten en hotelrecensies
Goedkoop overnachten wordt mogelijk gemaakt door de vele hotelrecensies en foto's die je helpen bij het vinden van jouw ideale hotel in Praag. Dankzij meer dan 175 miljoen verzamelde beoordelingsscores en bijna 20 miljoen hotelfoto's kom je meer te weten over je reisbestemming en de hotels. Trivago toont de gemiddelde beoordeling en uitgebreide recensies van andere boekingssites, zoals Hotels.com, Expedia, Agoda en grote hotelketens, zodat je een goed beeld krijgt van een hotel of andere accommodatie in Praag.

Goedkoop overnachten in je ideale hotel
Of je ideale hotel nu in het centrum of in de buitenwijken van Praag ligt met Trivago vind je de accommodatie die het beste bij je past. Veel budget hotels liggen in de buitenwijken en dat is geen enkel probleem omdat de metro of de tram je snel en goedkoop naar het centrum van Praag brengt. Verblijf je liever in het centrum van Praag dan kun je kiezen uit verschillende wijken. Heel centraal zijn: Stare Mesto (Oude Stad), Mala Strana (Kleine zijde) en Josefov (Joodse wijk).

TIP: Betaal niet teveel voor je hotel in Praag! Bij Trivago kun je per hotel meteen zien waar je op dat moment de goedkoopste kamers kunt boeken voor jouw reisdata. 

Vind hier de goedkoopste hotels en appartementen in Praag via Trivago.nl

Praag_karelsbrug

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Herfst in Praag

Wandeling door Praag, de prachtige hoofdstad van Tsjechië. Beelden van bezienswaardigheden als de Karelsbrug en de St.Vitus-kathedraal.