praag-moldaupraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-winterkarelsbrug-praagpraag-karelsbrug-foto-dennis-faro

Budget Hotel Motel One: designhotel voor budgetprijs

Budget hotel Motel One is een drie-sterren, chic budget-designhotel in Praag voor iedereen die van luxe houdt maar een budgetprijs wil betalen. Ideaal gelegen aan een gezellige winkelstraat, Na Porici. Pal tegenover Motel One is het Palladium Shopping Center, met 200 winkels en 20 restaurants - het Oudestadsplein en Wenceslasplein zijn op loopafstand. Motel One ligt in de wijk Nove Mesto, het winkel- en uitgaansgebied van Praag.

Praag_Motel_One.jpg

Budget hotel Motel One
Budget hotel Motel One is onderdeel van de Duitse budget-designhotelketen Motel One, een keten die bekend staat om zijn uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Alle 141 gastenkamers zijn chic ingericht en zijn een mix van design en functionaliteit. Heerlijke boxspring bedden met fijn Egyptisch katoenen beddegoed. Verrassend grote kamers met voldoende plaats voor de bagage en het uithangen van kleding. Verder een flatscreen TV met wekfunctie. Badkamer met rain-shower douche, haardroger en toiletspulletjes.

Boek hier een kamer in Motel One Prague

Budget hotel Motel One lounge
De One Lounge, zowel huiskamer als ontbijtcafe, heeft een gezellige uitstraling. De inrichting is modern en traditioneel. Handgemaakte marionetten bungelen aan het plafond en weerspiegelen de lange traditie van het marionettentheater in Praag en in Tsjechië. Het wereldberoemde Boheems kristal is terug te vinden in de kroonluchters en de wijn- en bierglazen voor Moravische wijn en het wereldberoemde Tsjechische bier.

Motel One Ontbijt
Het ontbijt is een feest voor de smaakpapillen: traditioneel Praagse ham, biologisch brood, lactosevrije melk of sojamelk. Motel One ligt in het midden van Praag en overal in de buurt zijn gezellige restaurants, cafe's en biertuinen (die vaak binnen zijn). Stap vooral even binnen bij Kavarna Obecni Dum, op namesti Rebubliky, een cafe in de Weense koffiehuis traditie. In de zomer is het gezellig zitten op het grote terras aan de voorzijde, maar wanneer je van het prachtige art nouveau interieur wilt genieten, is binnen de beste plaats.

Budget hotel Motel One extra's
Gratis WiFi, iPad te leen bij de receptie, koffie, thee en snacks in de One Lounge.

Bereikbaarheid en locatie
Budget Hotel Motel One ligt midden in de wijk Nove Mesto. Het dichtstbijzijnde metro station is Namesti republiky aan lijn B. In de directe omgeving zijn het Palladium Shopping Centre, Kotva warenhuis en de winkelstraat Na Prikope. Het Wenceslasplein en ook het Oude Stadsplein met de astronomische klok zijn op loopafstand. 
Adres: Motel One, Na Porici 30, Praag.

foto: Motel One

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Herfst in Praag

Wandeling door Praag, de prachtige hoofdstad van Tsjechië. Beelden van bezienswaardigheden als de Karelsbrug en de St.Vitus-kathedraal.