karelsbrug-praagpraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-moldaupraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-winter

Zoek je een hotel in Praag?

Zoek je een hotel in Praag? Dat is eenvoudig want er zijn meer zijn 900 accommodaties in de stad, variŽrend van heel goedkoop tot extreem duur, van bijna spartaans tot super de luxe en van boutique hotels tot hostels. Hoe dichter bij het centrum des te meer je betaalt. De hoofdprijs betaal je in de wijken Stare Mesto (Oude Stad), Hradrany (Burchtwijk), Mala Strana (Kleine zijde) en Josefov (Joodse wijk). De meeste budget hotels zijn in de buitenwijken. Dat is geen bezwaar want met de tram of metro ben je in een mum van tijd in het centrum van de stad.

Zoek je een hotel in Praag?
Zoek je een hotel in Praag, maak het jezelf dan makkelijk en boek online bij Hotels.com. Er worden geen reserverings- of administratiekosten in rekening gebracht. Ook zijn er geen annuleringskosten bij Hotels.com. Bovendien zijn er elke maand zijn speciale aanbiedingen van een aantal geselecteerde hotels. Je kunt gemakkelijk online zoeken, sorteer op ligging, prijs, aantal sterren en beoordelingen. Zo vind je altijd je ideale hotel. Praag geldt als een van de mooiste steden van Europa. Voor een stedentrip naar deze stad met het prachtige, historische centrum heb je via Hotels.com keuze uit ruim 600 hotels en appartementen in Praag.

Wanneer naar Praag?
Je kunt Praag het hele jaar door bezoeken. De maanden juni en juli zijn heel populair en het vinden van accommodatie is iets moeilijker dan in andere maanden. Maar wanneer je via Hotels.com boekt, vind je altijd iets dat je aanstaat. In de wintermaanden is het koud in Praag. De dagen zijn vaak helder met een zonnetje, maar er kan ook een flink pak sneeuw vallen. December is een goede maand om de stad te bezoeken want de hele maand zijn de kerstmarkten open.

Hoogtepunten van Praag
Het Oudestadsplein met de astronomische klok en de Karelsbrug moet je absoluut gezien hebben. Voeg daarbij de Burcht van Praag, de St.-Vitus, een wandeling door de Joodse wijk en winkelen in de na Prikope winkelstraat en je begrijpt dat drie dagen lang niet genoeg is voor een city trip naar Praag.†

Praag_dansend-huis

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Herfst in Praag

Wandeling door Praag, de prachtige hoofdstad van TsjechiŽ. Beelden van bezienswaardigheden als de Karelsbrug en de St.Vitus-kathedraal.