praag-winterkarelsbrug-praagpraag-moldaupraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-karelsbrug-foto-dennis-faro

Boek een hotel in Praag

Boek een hotel in Praag bij Booking.com. Je kun je kiezen uit bijna 700 hotels in Praag, van goedkoop tot superluxe, in het centrum van de stad of wat verder weg in een 'rustige' buitenwijk. Praag heeft een grote keuze aan hotels, pensions, B&B's en appartementen. De prijs hangt af van de wijk en de nabijheid van het centrum. De duurste hotels en appartementen vind je in de wijken Stare Mesto (Oude Stad), Hradrany (Burchtwijk), Mala Strana (Kleine zijde) en Josefov (Joodse wijk). Budget hotels zijn in de wijken Smichov en Zizkov, verder weg van het centrum. Maar dat is geen nadeel omdat het openbaar vervoer in Praag snel en goedkoop is.

Boek een hotel in Praag online
Boek een hotel in Praag online bij Booking.com, een garantie de beste prijs voor alle soorten accommodatie, van kleine, onafhankelijke hotels tot zeer luxueuze vijfsterrencomplexen. Je kunt gemakkelijk online zoeken in het aanbod van hotels in Praag en resultaten sorteren op prijs, aantal sterren, ligging en beoordelingen. Het online boeken van een hotel in Praag is geheel gratis, er worden geen reserverings- of administratiekosten in rekening gebracht. In de meeste gevallen bestaat tevens de mogelijkheid om kamers kosteloos te annuleren.

Klik hier voor het aanbod van hotels in Praag!

Boek een hotel in Praag met of zonder ontbijt
Hou je van 24-uurs service aan de receptie of ga je liever ongezien naar binnen en naar buiten? Wil je dat het ontbijt bij je boeking is inbegrepen of ga je graag de deur uit voor een ontbijtje in een leuk koffietentje? Op loopafstand van de astronomische klok of liever dicht bij de Moldau of misschien liever in een buurt in een buitenwijk. Maak je keuze en boek het perfecte hotel, pension, bed and breakfast of appartement. Booking.com heeft een enorme keuze dus je vindt zeker iets van je gading.

Hotels, pensions B&B's zijn in Praag heel betaalbaar, vooral als je het hoogseizoen van april tot september mijdt en niet in de de kerst- en nieuwjaarsperiode komt.

Praag_hotel

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Herfst in Praag

Wandeling door Praag, de prachtige hoofdstad van TsjechiŽ. Beelden van bezienswaardigheden als de Karelsbrug en de St.Vitus-kathedraal.