praag-karelsbrug-foto-dennis-farokarelsbrug-praagpraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-winterpraag-moldau

Hotel met parkeergelegenheid in Praag: hotel Duo

Een hotel met parkeergelegenheid in Praag is een uitzondering. Hotel Duo is een uitzondering vanwege de grote parkeerplaats. Hotel Duo lijkt een beetje op een blokkendoos en bestaat uit een drie- en viersterren gedeelte. Wanneer je een georganiseerde reis boekt, kom je vaak in dit hotel terecht. Onafhankelijke reizigers kunnen het beste boeken via Booking.com, met vaak interessante aanbiedingen. Dit hotel is een uitstekende keuze wanneer je met de auto komt omdat het in het noorden van Praag ligt vlakbij de autosnelweg.

Praag_hotel-duo-praag.jpg Hotel met parkeergelegenheid en een zwembad
Een hotel met parkeergelegenheid en een zwembad vind je maar zelden in Praag. De gastenkamers zijn standaard hotelkamers met een  tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Er zijn ook suites met een kingsize tweepersoonsbed en een slaapbank. Verder beschikt de kamer over satelliettelevisie, minibar en koffie en thee-voorzieningen. Ook is er een wekker en een haardroger. 

Boek een kamer in Hotel Duo via Booking.com

Hotel Duo faciliteiten
Hotel Duo is een groot hotel met 646 bedden verspreid over 10 verdiepingen. Het hotel beschikt over een 24-uur receptie, terras, lift, restaurant en bar. Tegen betaling kan gebruikt gemaakt worden van het overdekte zwembad, fitnesscentrum, sauna en de bowling. Ook is er een souvenirwinkel en geldwisselkantoortje. WiFi in de openbare ruimtes is gratis. Handig is om de luchthavenshuttle te reserveren. Het hotel heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, maar ligt niet dichtbij het centrum van Praag.

Bereikbaarheid en locatie
Hotel Duo ligt redelijk ver van het centrum van Praag. Dit is niet te bezwaarlijk want het metrostation Strizkov aan lijn C ligt op vijf minuten lopen van het hotel. In een half uurtje zoef je naar het centrum van Praag. Stap uit op station Muzeum en je staat op het Wenceslasplein, het grootste plein midden in Praag met heel veel winkels. De Oude Stad en het Oudestadsplein met de astronomische klok zijn binnen loopafstand door gezellige straatjes vol met winkels (en toeristen).
Adres: Hotel Duo, Teplicka 19, Praag.

Hotel Duo is onderdeel van Jan Hotels, een Tsjechisch familiebedrijf sinds 1994.

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Herfst in Praag

Wandeling door Praag, de prachtige hoofdstad van Tsjechië. Beelden van bezienswaardigheden als de Karelsbrug en de St.Vitus-kathedraal.