praag-karelsbrug-foto-dennis-farokarelsbrug-praagpraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-moldaupraag-winter

Kamer bij Karelsbrug in hartje Praag; Hotel Certovka

Een hotel bij de Karelsbrug midden in Praag, wie wil dat niet? Hotel Certovka is de ideale accommodatie wanneer je wilt genieten van luxe in een hotel in het centrum van de stad. Hotel Certovka ligt midden in Praag pal naast de Karelsbrug aan de Certovka, de duivelstroom, een zijrivier van de Moldau. Centraler kan bijna niet. De meeste bezienswaardigheden zijn op loopafstand: de astronomische klok op het Oudestadsplein, de Burcht van Praag, de wijk Stare Mesto met een doolhof aan straatjes en stegen, de Karlova straat met heel veel leuke winkeltjes en Nove Mesto het uitgaans- en winkelgebied.

Praag_hotel-certovka-praag.jpg Hotel bij de Karelsbrug
Een hotel bij de Karelsbrug heeft veel voordelen. Het centrum van Praag is vrijwel geheel autovrij en de attracties van Praag kun je te voet bereiken. Location, location, location! Dit is het grote pluspunt wanneer je in Hotel Certovka verblijft. Dit hotel ligt zo dichtbij de Karelsbrug dat je 's morgens bijna helemaal alleen op de brug bent. De rest van de dag is het er zo druk dat je bijna over de hoofden kunt lopen.

Uitzicht op de Karelsbrug
Hotel Certovka telt vijf verdiepingen. Alle 21 kamers hebben een topuitzicht – aan de ene kant de Karelsbrug en aan de andere kant de Praagse Burcht. De kamers zijn gezellig ingericht, hebben ramen van plafond tot vloer met mooie volle gordijnen en volants. Het meubilair bestaat uit twee gemakkelijke stoelen, een tafeltje, kaptafel en een kleerkast. De goedgevulde minibar komt van pas wanneer je maag een beetje knort. Satelliet-televisie, een haardroger en een kluisje zijn standaard in elke kamer.

Bereikbaarheid en locatie
Het hotel ligt in de historische wijk Mala Strana, de oudste wijk van Praag. Neem vooral een kijkje in de binnenplaatsen en verborgen tuinen in deze buurt. Slenter door terrasvormig aangelegde parken. Ga lunchen in een buurtrestaurant: Ferdinanda, Karmelitska 18. Dit restaurant is gespecialiseerd in Tsjechische gerechten. De belangrijkste bezienswaardigheden van Praag zijn binnen loopafstand.

Reserveer hier een kamer in hotel Certovka!

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Praag in de herfst

Wandelen door Praag in de herfst, langs de pleinen, de astronomischeklok, het dansende huis en de Karelsbrug.