karelsbrug-praagpraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-winterpraag-moldaupraag-karelsbrug-foto-dennis-faro

Luxe overnachten in Praag Marriott Hotel

Luxe overnachten in Praag Marriott Hotel betekent slapen in hartje Praag. Alle bezienswaardigheden zijn op loopafstand. Overnachten met alle luxe van een 5-sterren hotel in het centrum van Nove Mesto, het uitgaans- en winkelgebied van Praag. Prague Marriott is vlakbij het levendige Namesti Republiky, een plein met gezellige cafe's, winkels en het Palladium Shopping Centre - vijf verdiepingen met 180 winkels en 20 restaurants. De publiekstrekker op het plein is Obecni Dum met de fraaiste Art Nouveau gevel van heel Praag. Het plein is vooral gezellig in december met de Kerstmarkt in vol bedrijf. 

Praag_praag-marriott-hotel.jpg Luxe overnachten in Praag
Luxe overnachten in Praag: Prague Marriott Hotel heeft alle kenmerken van een 5-sterren hotel plus een aantal prettige bijkomstigheden zoals gratis kranten, kamers met een extra verdieping – prettig voor een langer verblijf of wanneer je met kinderen reist – donzige kussens en gratis toegang tot de fitnessruimte met sauna en whirlpool in het hotel, naar zeggen de grootste in Praag. De 24-uursfitnessruimte is beschikbaar voor alle gasten. Wil je een gokje wagen? Viva! Casino met roulette- en kaarttafels heeft een vestiging in het hotel.

Reserveer een kamer in het Prague Marriott Hotel via Booking.com

Gastenkamers van Prague Marriott Hotel
De gastenkamers zijn ruim en licht, hebben een gezellig zitje en zijn uitgerust met flatscreen TV's en gratis WiFi. De meeste kamers zijn geschikt voor drie personen en voorzien van een kingsize tweepersoonsbed en een slaapbank. Begin de dag met een uitgebreid Amerikaans ontbijtbuffet in het restaurant.

Restaurants van Prague Marriott Hotel
Wanneer je trek begint te krijgen, hoef je niet de deur uit. De Bourbon Bar biedt een levendige maar elegante sfeer om te genieten van een kopje koffie, een biertje of iets sterkers zoals Becherovka, een Tsjechische kruidenbitter. De Bourbon Bar is ook een gezellige plaats voor een snel hapje, een afternoon tea of een exotische cocktail of gewoon een Tsjechisch biertje. Restaurant Midtown Grill serveert tongstrelende Tsjechische en internationale gerechten, vergezeld door wijnen van wereldklasse. Voor een authentieke Italiaans kopje koffie brengt je een bezoekje aan Espressamente Illy.

Locatie en bereikbaarheid
Luxe overnachten in Praag Marriott Hotel betekent dat je midden in de stad logeert. Het dichtstbijzijnde metrostation is Namesti Republiky. Winkelcentrum Palladium met 200 winkels is om de hoek. Het Kotva warenhuis is gespeciliseerd in upmarket fashion. Loop vooral even naar binnen al is het alleen maar om de interessante winkelindeling te bekijken: een pareltje van socialistisch-realistische architectuur! Het Oude Stadsplein en de astronomische klok zijn op loopafstand evenals het Wenceslasplein en de Na Prikope winkelstraat.

Adres
Prague Marriott Hotel, V Celnici 8, Praag

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Praag in de herfst

Wandelen door Praag in de herfst, langs de pleinen, de astronomischeklok, het dansende huis en de Karelsbrug.