karelsbrug-praagpraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-winterpraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-moldau

Drie-sterren hotel Stary Pivovar is slapen in een oude bierbrouwerij

Het drie-sterren hotel Stary Pivovar in Praag is de ultieme accommodatie voor iedere bierdrinker die altijd al in een voormalige bierbrouwerij had willen slapen. Stary Pivovar is precies wat je zoekt! Het hotel is gevestigd in de voormalige Motol Bierbrouwerij uit 1654 en prachtig gerestaureerd met hier en daar behoud van antieke tegels. In de zomer kun je gezellig in de tuin zitten. 's Winters is het beter in de bar of het restaurant met prachtige bakstenen gewelven. Het bier smaakt op beide plaatsen even goed.

Praag_hotel_stary_pivovary_praag.jpg

Drie-sterren hotel Stary Pivovar

Drie-sterren hotel Stary Pivovar is redelijk groot met 44 kamers Ė eenpersoons- en tweepersoonskamers maar ook familiekamers met vijf bedden. Als je weinig te besteden hebt, kun je terecht op de slaapzaal met 10 bedden met gedeelde badkamer, zitkamer en keuken. Maar met een prive locker om je waardevolle spulletjes te bewaren. Ontbijt is soms inbegrepen in de kamerprijs. Wanneer er een speciale aanbieding is, is dit meestal zonder ontbijt. De receptie is 24-uur en medewerkers spreken ook Engels en vaak Duits. Stary Pivovar is een niet-roken hotel.

Reserveer een kamer in hotel Stary Pivovar via Booking.com

Extra's in Hotel Stary Pivovar
Er is gratis WiFi in openbare ruimtes. Verder is er een restaurant dat internationale en Tsjechische gerechten serveert en een gezellig cafe met drie verschillende bieren van de tap. Op verzoek krijg je een haardroger en een strijkplank en strijkijzer. Op sommige avonden kun je genieten van live pianomuziek. Ook kun je tafelvoetbal spelen en biljarten. Op aanvraag bij de receptie kun je jezelf laten verwennen met een Thaise massage.

Bereikbaarheid en locatie
Drie-sterren hotel Stary Pivovar ligt niet in het centrum van Praag, maar dat is geen probleem omdat het openbaar vervoer in Praag uitstekend is. Met de tram ben je in twintig minuten in het centrum van de stad. Het hotel ligt temidden van groen en je zou denken dat je ver buiten de stad bent. Heel handig is de grote parkeerplaats. Hotels dichter bij het centrum hebben vaak alleen betaald parkeren of zelfs helemaal geen parkeergelegenheid in de buurt.

Adres
Hotel Stary Pivova
Plzenska 229/9, Praag 5

Foto Marianne Crone

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Herfst in Praag

Wandeling door Praag, de prachtige hoofdstad van TsjechiŽ. Beelden van bezienswaardigheden als de Karelsbrug en de St.Vitus-kathedraal.