praag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-moldaupraag-winterkarelsbrug-praag

Praag Tourist Card

De Praag Tourist Card (of Prague Pass) is handig voor een stedentrip naar Praag. Met de kaart heb je skip-the-line toegang tot de Praagse Burcht en al haar attracties en de Astronomische Klok. En je hebt recht op een rondvaart over de Moldau. Een groot voordeel van deze pas is dat alles online werkt. Je hoeft niks op te halen of te printen. Na bestelling krijg je een mail met alle tickets. Die kun je bij de attracties en de rondvaart laten zien op je mobiel.

Praagse Burcht en Astronomische Klok
De Praagse Burcht en de Astronomische Klok op het Oudestadsplein horen tot de meest populaire attracties in Praag. De Burcht en onderdelen als de St. Vituskathedraal, het Koninklijk Paleis en het Gouden Straatje trekken altijd veel publiek en er staan regelmatig lange rijen voor de kassa's. Met de Praag Tourist Card krijg je fast-track tickets en kun je via een aparte ingang snel naar binnen. Ook tot de klokkentoren van de Astronomische Klok heb je skip-the-line toegang.

TIP: Bestel de Praag Digital Pass van tevoren online en geniet van de skip the line toegang tot belangrijke en drukbezochte attracties in Praag!

Bestel hier de Praag Tourist Card

Praag_prague-tourist-card

Rondvaart 
De oevers van Praag bekijken vanaf een rondvaartboot is een van de hoogtepunten van een citytrip naar Praag. Met de Praag Tourist Card heb je recht op een rondvaart van een uur over de Moldau. Tijdens de cruise heb je de beschikking over een audioguide in 8 verschillende talen (o.a. Engels en Duits).

Praag_tourist-card-1.jpg

Korting 
Na de bestelling en betaling van de pas krijg je een kortingscode waarmee je 10% korting krijgt op attracties, musea en tours in Praag. De kortingscode werkt alleen online en niet bij de kassa. Je zult tickets voor attracties en musea die je verder nog wil bezoeken of tours die je wil maken dus vantevoren online moeten bestellen. Je krijgt korting op diverse fiets- en wandeltours, musea, dinnercruises en excursies naar steden en attracties in de omgeving als Karlovy Vary, Kutna Hora, Cesky Krumlov, het Terezin concentratiekamp en Kasteel Karlstein.

OV-kaart en luchthaventransfer
Je kunt de Praag Tourist Card combineren met een OV-kaart en luchthaventransfer. Met deze Travel Card heb je recht op 3 dagen gratis en onbeperkt openbaar vervoer in Praag (tram en metro) plus een luchthaventransfer met een privé-taxi van het vliegveld van Praag naar je hotel in de stad.

Je kunt de Praag Travel Card ook los bestellen. Dat kan via deze link.

Hoe werkt het?
Selecteer de datum van aankomst in Praag en bepaal hoeveel stadspassen je nodig hebt. Na betaling ontvang je alle tickets per mail. Deze hoef je niet te printen, je kunt ze in Praag laten zien op je mobiel. Je ontvangt dan ook de kortingscode waarmee je 10% korting krijgt op andere attracties, musea, tours en excursies. 

Disclaimer
De excursies, tickets en tours worden voortdurend aangepast aan de wensen van de bezoekers. Daarom kan de beschrijving enigszins afwijken. Lees daarom altijd de productbeschrijving.

Stedenpas
Met een stadspas kun je vaak geld en tijd (geen wachtrijen) besparen tijdens een stedentrip naar Praag. Kijk voor meer informatie over de Prague City Pass en een overzicht van alle stadspassen en kortingskaarten in Praag en andere Europesse steden bij Citypasses.eu.

volgend artikel Fietstour door Praag Onder begeleiding van een gids zie je bekende enminder bekende bezienswaardigheden en er is volop gelegenheid om foto's te nemen.

Disclaimer
De excursies, tickets en tours worden voortdurend aangepast aan de wensen van de bezoekers. Daarom kan de beschrijving enigszins afwijken. Lees daarom altijd de productbeschrijving.


Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Praag in de herfst

Wandelen door Praag in de herfst, langs de pleinen, de astronomischeklok, het dansende huis en de Karelsbrug.