praag-karelsbrug-foto-dennis-farokarelsbrug-praagpraag-moldaupraag-winterpraag-karelsbrug-foto-dennis-faro

Praag Digital Pass: veel voordelen en handig in gebruik

De Prague Digital Pass is handig en voordelig! Met deze kortingskaart op zak krijg je gratis toegang tot een aantal topattracties in Praag en korting op tal van andere attracties. De Praag Pas is eenvoudig te gebruiken en bespaart veel gedoe met aparte kaartjes kopen (en in de rij staan). Met deze kaart voor Praag haal je het beste uit je verblijf voor een lage prijs!

Waarom de Praag Pas kopen?
De Prague Digital Pass (ook wel Prague City Pass genoemd) is een kant-en-klaar product; eenvoudig te kopen en eenvoudig te gebruiken. Deze stadspas is handig tijdens een stedentrip naar Praag en geeft gratis toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden in de stad. Met de pas heb je skip-the-line toegang tot populaire attracties als de Burcht van Praag en beklimming van de stadhuistoren om Astronomische Klok van dichtbij te zien. Een rondvaart over de Moldau is ook inbegrepen. Bovendien krijg je 10% korting op andere attracties in Praag. Met de citypass voor Praag ben je er zeker van dat je het maximale kunt halen uit je verblijf in Praag voor de meest voordelige prijs!

TIP: Bestel de Praag Pass van te voren online en bespaar geld en tijd tijdens je stedentrip naar Praag!

Klik hier om de Praag Pas online te bestellen

Praag_Digital-Pass_Prague

Hoogtepunten
Drie hoogtepunten van Praag zijn inbegrepen in de Prague Digital Pass.

1. Burcht van Praag: Het burchtcomplex is gigantisch en omvat kerken, paleizen, torens, binnenpleinene, musea en tuinen. De hoogtepunten zijn de St Vituskathedraal, het Oude Koninklijke Paleis en het Gouden straatje. Elke dag om 12 uur 's middags kun je het aflossen van de wacht zien. De Burcht ligt op een heuvel en vanaf het Burchtplein is het uitzicht over Praag indrukwekkend.

2. Astronomische Klok: Op ieder heel uur kun je een klein schouwspel bewonderen: IJdelheid bekijkt zichzelf in de spiegel, de Dood trekt aan een koord, de Vrek grijpt een zak met goud en de Turk schudt zijn hoofd. Dan gaat een luikje open en de apostelen lopen een rondje. Wanneer je de stadhuistoren beklimt (gratis met Praagpas), zie je de astronomische klok van dichtbij. Vanaf de toren heb je een prachtig uitzicht op het Oudestadsplein en over de stad.

3. Rondvaart over de Moldau: De ideale manier om op een relaxte manier veel bezienswaardigheden van Praag te zien. Via het audiocommentaar kom je veel te weten wat je ziet en hoor je veel bijzonderheden.

Praag_karelsbrug

Stadstour Praag App
Met de Stadstour Praag audiogids, inbegrepen in de Praag Digital Pass, ontdek je meer dan 100 bezienswaardigheden in de stad, locale gidsen geven commentaar en vertellen over hun 'geheime plekken'. De app bevat ook wandelroutes en openbaar vervoer aanwijzingen, die ook offline gebruikt kunnen worden.

Korting op andere attracties in Praag
Wil je nog meer zien en doen in Praag? Maak dan gebruik van de 10% korting die je krijgt op een volgende boeking bij Tiqets bij aanschaf van de Praag Pas.

Kijk hier voor meer bezienswaardigheden in Praag

Stedenpas
Met een stadspas kun je vaak geld en tijd (geen wachtrijen) besparen tijdens een stedentrip naar Praag. Kijk voor meer informatie over de Prague City Pass en een overzicht van alle stadspassen en kortingskaarten in Praag en andere Europesse steden bij Citypasses.eu.

Disclaimer
De excursies, tickets en tours worden voortdurend aangepast aan de wensen van de bezoekers. Daarom kan de beschrijving enigszins afwijken. Lees daarom altijd de productbeschrijving.

volgend artikel Praag Tourist Card met skip-the-line toegang tot tal van attracties

Praag_burcht

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Herfst in Praag

Wandeling door Praag, de prachtige hoofdstad van TsjechiŽ. Beelden van bezienswaardigheden als de Karelsbrug en de St.Vitus-kathedraal.