karelsbrug-praagpraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-winterpraag-moldau

Met oldtimer door Praag

Ben je helemaal weg van klassieke oldtimers en lijkt het je leuk om in een vintage auto uit de jaren 1920 of 1930 door Praag te toeren? Helaas, zelf sturen is er niet bij. Aan de andere kant gereden worden is wel zo chic! Leun achterover en bekijk de pracht en praal van de stad op je gemak.

Praag_vintage_tourEen ritje in een oldtimer is een originele manier om de bezienswaardigheden van Praag te bekijken. De chauffeur manoevreert behendig door de smalle straten van het historisch centrum en zorgt ervoor dat alle hoogtepunten tijdens het tochtje bezocht worden.

Het zijn open auto's dus de zomer is de beste tijd voor deze excursie. Deze tour is te bespreken van maart tot en met oktober. Op koudere dagen zit je ingepakt in lekkere warme dekens.

Tip: boek deze vintage-tour van tevoren online en je wordt opgehaald bij je hotel!

Boek hier de vintage-tour door Praag in een vintage auto

Highlights
Hoogtepunten in de route zijn: het Oudestadsplein, de Joodse wijk en Mala Strana. Gebieden zoals de Karelsbrug en de Praagse Burcht zijn niet toegankelijk voor auto’s, alleen voor voetgangers. De auto’s kunnen echter wel langs de Karelsbrug rijden en eindigen bij de ingang van de Praagse Burcht. Je kunt ook zelf je route samenstellen zolang dat maar binnen het tijdsbestek van één uur is.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Praag in de herfst

Wandelen door Praag in de herfst, langs de pleinen, de astronomischeklok, het dansende huis en de Karelsbrug.