praag-karelsbrug-foto-dennis-farokarelsbrug-praagpraag-winterpraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-moldau

Boek een excursie of koop tickets met korting!

Wil je korting op de entree van attracties en musea in Praag? Wachtrijen vermijden en korting op de Hop-on-Hop-off bus, de Praag City Pass of excursies? Boek dan een ticket of excursie bij Tiqets of GetYourGuide via Praag-Nu!

Praag_CardMaak je verblijf in Praag compleet met een bezoek aan een van de vele musea en bezienswaardigheden in de stad. Tiqets en GetYourGuide bieden kortingen en aanbiedingen, en de mogelijkheid om de wachtrijen bij sommige attracties en musea te ontlopen via skip-the-line tickets.

Kijk hier voor alle tickets en voordelen in Praag !

Koop de Prague City Card voor onder andere gratis toegang tot meer dan 50 top bezienswaardigheden in Praag, zoals de Praagse Burcht, St Vitus kathedraal en het Joods Museum. Met de Card krijg je ook kortingen op rondleidingen en excursies. Een andere handige pas is de Prague Digital Pass. Hiermee heb je recht op gratis en skip-the-line toegang tot de Praagse Burcht en de Astronomische Klok en op een rondvaart over de Moldau. Een ticket voor de Hop-on-Hop-off bus en voor de Praagse Burcht en het Joods Museum koop je ook online. Handig voor een stedentrip Praag!†

Voorbeelden van kortingen en voordelen bij het boeken van tickets via onze site:


Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Herfst in Praag

Wandeling door Praag, de prachtige hoofdstad van TsjechiŽ. Beelden van bezienswaardigheden als de Karelsbrug en de St.Vitus-kathedraal.