praag-moldaupraag-winterpraag-karelsbrug-foto-dennis-farokarelsbrug-praagpraag-karelsbrug-foto-dennis-faro

Bierspa is baden in bier

Praag en bier gaan hand in hand. Als bier drinken niet genoeg is, dan moet je zeker een bierbad nemen... Dat gaat uitstekend in Bierspa Bernard, een klein wellness-paradijs in hartje Praag. Je ligt heerlijk ontspannen in water van 35 graden celsius met een tap bij de hand waaruit onbeperkt bier vloeit. Niet zomaar bier, maar Bernard bier – gebrouwen met eerste klas Tsjechische hop - is ongepasteuriseerd en heeft een frisse enigszins bittere nasmaak. Wanneer je een weekendje in Praag bent, wordt je bedolven onder de indrukwekkende bezienswaardigheden en is het misschien tijd voor ontspanning. Neem dan een bierbad! En wanneer je denkt dat dit veel bierdrinken betekent, ben je niet helemaal verkeerd want een bierbad is wellness maar dan op een andere manier!

Bierspa in Praag is baden in bier
Bierspa – verwacht niet te gaan baden in zuiver bier. De twee ouderwets ogende houten badkuipen worden gevuld met een speciale mengsel van bronwater aangevuld met bierextracten zoals hop, gist en graan. Sluit de bierkuur af met een half uurtje relaxen op een matras van haverstro. Of neem na dit bierbad een biermassage, niet alleen heerlijk ontspannend maar ook goed voor de huid, de spieren en het immuunsysteem.

Praag_Bernard_bierspa.jpg
In de prijs is inbegrepen een bierbad van 30 minuten met daarop volgend een half uur heerlijk ontspannende massage, en onbeperkt Bernard bier drinken.

Neem een badkuip voor je alleen of deel hem met je partner of neem ieder een eigen badkuip. Ben je met een klein gezelschap dan neem je twee badkuipen voor drie tot vier personen of drie badkuipen voor vijf tot zes personen. De prijs varieert van 80 euro (voor een persoon) tot 200 euro (voor zes personen).

Bereikbaarheid en locatie
Old Town Beer Spa is het centrum van de stad, vlakbij het Oudestadsplein. Adres: Tyn 10 (dit is een pleintje vlak achter de Tynkerk op het Oudestadsplein)

foto: Pivne Lazne Bernard

Bierspa

In Praag drink je niet alleen bier, je kunt je ook onderdompelen in een bierbad. Tegelijkertijd drink je bier, maar natuurlijk niet uit het bad waar je in zit! De biertap is onder handbereik met ongepasteuriseerd Bernard bier gebrouwen in een Praagse microbrouwerij.

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Praag in de herfst

Wandelen door Praag in de herfst, langs de pleinen, de astronomischeklok, het dansende huis en de Karelsbrug.