praag-moldaupraag-winterpraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-karelsbrug-foto-dennis-farokarelsbrug-praag

Middeleeuws diner in hartje Praag

Een middeleeuws diner is hťt hoogtepunt van een bezoekje aan Praag! Je gaat terug in de tijd en zit in een middeleeuwse taverne aan houten tafels op houten stoelen in een taverne met gewelven en helemaal midddeleeuws ingericht. Het 5-gangen menu met onbeperkt drank is een feest op zich. Tijdens het diner wordt je vermaakt met een middeleeuwse show. Dit is een reis terug in de tijd, maar laat de waarzegster je hand lezen wanneer je wilt weten wat de toekomst in petto heeft.

Praag_middeleeuws_diner_in_praag.jpg

Middeleeuws diner en liveshow
Een middeleeuws diner in een historische taverne maar wel in hartje Praag. Een steile trap daalt naar de half-duisternis van oude gotische kelders met stenen gewelven. Zodra de herbergier je naar je tafel brengt, kan het middeleeuwse leven beginnen. Geuren en geluiden doen middeleeuws aan. Laat je meeslepen door de luitmuziek en buikdanseressen met levende slangen. Maar pas op! Zo nu en dan laait er een zwaardgevecht op en hoop dat niemand je uitdaagt.

TiP: boek het middeleeuws diner en show van te voren online, dan ben je zeker van een plaats!

Boek hier middeleeuws diner met onbeperkte drank

Wanneer je hier op eigen houtje komt, heb je grote kans dat je boven een tafel krijgt en dat terwijl de show in de kelder wordt gegeven. Tourdeelnemers zitten altijd in de kelder.

Middeleeuws 5-gangen diner
Tijdens de show wordt een vijfgangen diner geserveerd met onbeperkt bier, wijn en frisdranken. Je kunt kiezen uit verschillende menu's: varkensvlees, vis, gevogelte, vegetarisch, veganistisch en glutenvrij (de laatste drie zijn niet typisch middeleeuws maar voldoen wel aan de smaak van de 21e eeuw). Voor kinderen tussen 4 en 12 jaar is er een speciaal kindermenu. Om de vijf tot tien minuten is er een show. Ga vooral niet weg zodra je je nagerecht hebt gegeten want de laatste act is spectaculair.

Bereikbaarheid
Het trefpunt is in het centrum van Praag op Krizovnicke namesti bij het standbeeld van Karel IV, vlakbij de Karelsbrug.† Tram: 2, 14, 17 halte Karlovy Lazne of Staromestska
Metro:A (groene lijn), halte Staromestska

Praag_middeleeuws_diner_met_liveshow.jpg

foto's:†Vinara u Pavouka

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Herfst in Praag

Wandeling door Praag, de prachtige hoofdstad van TsjechiŽ. Beelden van bezienswaardigheden als de Karelsbrug en de St.Vitus-kathedraal.