praag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-winterkarelsbrug-praagpraag-moldau

Kampeer in een achtertuin

Je tentje opzetten in het Letna Park midden in Praag is een droom en blijft een droom. Maar je eigen tentje opzetten in een buitenwijk van Praag, dat kan wel! De metro brengt je snel en veilig naar het centrum van Praag. Kamperen in een achtertuin is vrijwel zeker de goedkoopste manier van onderdak in Praag. Barbecue set, tuinmeubilair, garageplaats voor één auto. Meer auto's of caravans kunnen op de straat voor het huis parkeren. Dat is heel veilig omdat dit een gewone woonbuurt is. Verder krijg je een plekje in de koelkast waar je je spulletjes koud kunt zetten. En natuurlijk ook een douche met warm water en WiFi. 

Praag_camp_in_my_garden.jpgKampeer in een achtertuin
Kampeer in een achtertuin, camp in my garden, werkt als volgt. Je bespreekt je plaatsje via de website van Campspace die ongeveer zo werkt als Airbnb en Wimdu. De tuin waar je je tent opzet is achter het huis van Otto Buchler in de Butovicka straat in de wijk Jinonice. Het metrostation Jinonice aan lijn B is ongeveer op 10 minuten loopafstand en in tien minuutjes sta je midden in Praag.

Bereikbaarheid en locatie 
Een paar afstanden
Het Oudestadsplein – 8 km
Karlštejn kasteel – 22 km
Slapy meer – 36 km
Dichtsbijzijnde restaurant - 0.3 km
Benzinepomp – 1 km

Kampeer in een achtertuin – liever niet?
En wanneer je liever niet in een achtertuin kampeert, maar wel met Tsjechen in contact wil komen, boek je een kamer via Wimdu. Deze kamer is dan in het huis van de eigenaar / bewoner die je kan vertellen waar je het beste bier en het lekkerste reatiaranyt in de buurt vindt. En natuurlijk ook welke bezienswaardigheden van Praag je absoluut gezien moet hebben. Ben je met meerdere personen, dan boek je een heel appartement via Wimdu.  

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Herfst in Praag

Wandeling door Praag, de prachtige hoofdstad van Tsjechië. Beelden van bezienswaardigheden als de Karelsbrug en de St.Vitus-kathedraal.