praag-winterpraag-moldaupraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-karelsbrug-foto-dennis-farokarelsbrug-praag

Buiten maar toch dichtbij hartje Praag

Camping Praha Klánovice ligt lekker dicht bij het centrum van Praag, maar toch helemaal buiten in het rustige gebied aan de rand van Praag. Heel kindvriendelijk met zwembad, kinderbadje, speeltuin en trampoline. Wil je van Praag genieten, maar toch in de natuur zijn? Deze combinatie vind je op Camping Praha in de wijk Klanovice, net binnen de stadsgrenzen van Praag. Het openbaar vervoer brengt je in een half uurtje naar hartje Praag. Kom met je eigen tent of camper, of huur een bungalowtent of stacaravan.

Praag_camping-praha-klanovice

Camping Praha faciliteiten
Camping Praha beschikt over een zwembad met ligweide, restaurant, snackbar, kinderzwembad, speeltuin met trampoline. Verder is er 24-uur receptie, een winkeltje, internet en WiFi. Staanplaatsen met electrische aansluiting. Je kunt hier ook fietsen huren, minigolf spelen en tafeltennissen. Accommodatie is in zes-persoonsbungalowtenten die bestaan uit een woongedeelte met kookgelegenheid en koelkast. Er zijn twee slaapcabines. Een ervan kan in tweeën gedeeld worden zodat een derde slaapplaats bechikbaar is.



 Praag_camping-praha-klanovice

De stacaravans bestaan uit een woon- en slaapgedeelte, een kitchenette met kookgelegenheid en een koelkast. Er zijn twee aparte slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. Zowel de bungalowtenten als de stacaravans hebben tuinmeubilair en ook een parasol

Bereikbaarheid en locatie 
Camping Praha ligt in Klanovice. Deze wijk grenst aan een groot bos. Het is 20 km naar het centrum van Praag. De bushalte van bus 261 is vlak voor de camping.

Praag_city-elephant.jpgNaar het centrum van Praag
Neem bus 261 tot treinstation Praha-Klanovice. Stap in de City Elephant, een dubbeldekkertrein, die in 30 minuten naar station Marasaryko rijdt. Of neem bus 261 tot Metrostation Cerny Most. Dit is metrolijn A. Stap uit op Mustek voor het Wenceslasplein of Staromestska voor de Astronomische klok en het Oudestadsplein.

Adres: Camping Praha Klánovice,V Jehlicinì 391 Praha 9, Klánovice

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Praag in de herfst

Wandelen door Praag in de herfst, langs de pleinen, de astronomischeklok, het dansende huis en de Karelsbrug.