praag-moldaupraag-winterpraag-karelsbrug-foto-dennis-farokarelsbrug-praagpraag-karelsbrug-foto-dennis-faro

Budget hotel Prague City vriendelijk geprijsd B&B in Praag

B&B Hotel Prague City ligt even buiten het centrum van Praag. Het is een uitstekend budget hotel met alle voorzieningen van een 3-sterren hotel. Dit hotel is heel geschikt voor families met kinderen. De 160 gastenkamers, waarvan acht geschikt voor mindervaliden, beschikken over telefoon, televisie, bureau, airconditioning en gratis WiFi. Ook is er 24-uurs receptie. Met de metro (twee haltes) ben je in een mum van tijd in het centrum van Praag. Het Florenc nationaal en internationaal busstation is op loopafstand.

Praag_BB-hotel-praag.jpg Budget B&B hotel Prague City
Budget B&B Hotel Prague-City is een betrekkelijke nieuwkomer op de markt en opende in 2013 en heel aantrekkelijk gelegen op nog geen honderd meter van de Moldau.

Boek hier een kamer in het budgethotel Prague City

Kamers
De gastenkamers zijn standaard ingericht, een tweepersoonsbed of aparte bedden, een open kleerkast en een klein bureautje, TV en een eenvoudige badkamer. Het hotel beschikt ook over een ruime ontbijtzaal waar elke dag een uitgebreid ontbijtbuffet beschikbaar is.

Andere hotelvoorzieningen zijn: een 24-uursreceptie, een automaat voor drankjes en snacks en gratis WiFi. De prijs per kamer blijft ver onder de €100, het ontbijt is in de kamerprijs inbegrepen (bij sommige aanbiedingen is dit niet het geval). Kortom, een uitstekend budget hotel met de uitstralinan een driesterren hotel.

Hondvriendelijk hotel
Honden zijn in Hotel Prague is City op aanvraag toegestaan. Er worden extra kosten in rekening gebracht. Honden zijn hier welkom en het hotel bepaalt zelf het beleid, of je hond mee mag naar het ontbijt, of de hond alleen op de kamer kan blijven. Neem kontakt op met het hotel om teleurstellingen te voorkomen.

B&B Hotel Prague extra's
Kinderen van alle leeftijden zijn welkom maar er is geen mogelijkheid voor het plaatsen van extra bedden in de kamer. Gratis WiFi is beschikbaar in de gehele accommodatie. Tegen betaling zijn er privé parkeerplaatsen, vooraf reserveren is noodzakelijk.

Bereikbaarheid en locatie
De metro- en tramhalte Florenc liggen op slechts 250 meter van het hotel. Ook het Wenceslasplein is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Budget B&B Hotel Prague City ligt op 3 km afstand van bezienswaardigheden zoals de het Oudestadsplein met de astronomische klok en de Karelsbrug. Náměsti Republiky, met winkelcentrum Palladium (200 winkels), ligt slechts één metrohalte verderop. Budget B&B Hotel Prague-City is zeer gunstig gelegen wanneer je met de bus naar Praag komt. Het internationale busstation Florence op loopafstand. 

Adres: B&B Hotel Prague City, Prvniho pluku 29, Praag

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Herfst in Praag

Wandeling door Praag, de prachtige hoofdstad van Tsjechië. Beelden van bezienswaardigheden als de Karelsbrug en de St.Vitus-kathedraal.