praag-moldaukarelsbrug-praagpraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-winterpraag-karelsbrug-foto-dennis-faro

Pension Praha rustig slapen in een buitenwijk van Praag

AV Pension Praha is goedkoop slapen in Praag. Dit pension ligt aan de rand van de stad. Wanneer je met de auto komt, hoef je niet door de hele stad te rijden. AV Pension Praha is een familiebedrijf met acht kamers en biedt onderdak aan maximum 20 gasten. Dit is de ideale accommodatie wanneer je met de auto komt. Je kunt je auto hier veilig achterlaten terwijl je met de metro de stad ingaat.

Praag_AV-pension-praha-praag.jpg AV pension Praha goedkoop slapen in Praag
AV pension praha goedkoop slapen in praag in een rustige buitenwijk met een goede metroverbinding naar het centrum. Alle kamers hebben uitzicht op de tuin en zijn voorzien van een minibar, haardroger en de mogelijkheid om koffie en thee te zetten. WiFi is gratis. Flatscreen TV met satellietzenders. Voor een familievakantie zijn de twee zolderkamers heel geschikt. Zij delen de badkamer met elkaar. Deze twee kamers hebben airconditioning.

Reserveer hier je kamer(s) in Pension Praha

Alle gastenkamers hebben een eigen badkamer en WC.  Sommige kamers hebben een gezellige zithoek. Het ontbijtbuffet wordt geserveerd in de ontbijtkamer. Rode kleedjes op de tafels en overal bloemen. In de zomer is het goed toeven op het tuinterras. Verkoeling vind je in het zwembad.

Bereikbaarheid en locatie
AV pension Praha is niet centraal gelegen in Praag, maar wel op een toplocatie. De auto kan voor de deur geparkeerd worden en er zijn geen parkeerkosten. Vlak in de buurt is de Chodov shopping mall  met 213 winkels waaronder H&M, het Britse Marks & Spencer, Bennetton, l'Occitane. Verder zijn er tien koffiebars, twaalf restaurants en een fitnesscentrum. Chodov winkelcentrum is open zeven dagen per week van 09.00 tot 21.00 uur.

Het dichtstbijzijnde metrostation is Chodov op 5 minuten loopafstand. De metro brengt je in een kwartiertje naar het centrum van Praag. Kijk voor meer informatie op de website van Pension Praha. Hier vind je ook uitgebreide aanwijzingen hoe je AV Pension Praha kunt bereiken vanuit Oostenrijk en Duitsland en vanuit het centrum van Praag.

Adres:
AV Pension Praha, Malebna 75, Praag

TIP van de redactie van Praag-Nu
Boek kamer 5, zie foto. Deze kamer is in pastelgeel, heeft een kingsize bed (160 x 200 cm) en een aangrenzende badkamer en airco. De grote openslaande deur naar het balkon maakt deze kamer heel fleurig en licht.

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Herfst in Praag

Wandeling door Praag, de prachtige hoofdstad van Tsjechië. Beelden van bezienswaardigheden als de Karelsbrug en de St.Vitus-kathedraal.