praag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-karelsbrug-foto-dennis-farokarelsbrug-praagpraag-winterpraag-moldau

Bed en Breakfast The Bridge: slapen onder het dak voor het beste uitzicht

Bed en Breakfast The Bridge ligt in de wijk Smichov in Praag, vlakbij de Jiraskuv brug. Accommodatie in Smichov is veel gunstiger geprijsd dan de hotels in het historisch centrum van Praag. Bed & Breakfast The Bridge is gehuisvest in een statig negentiende-eeuws gebouw, met art nouveau details op de gevel. Het gebouw is genakkelijk te herkennen, want deze B&B is het enige roze gebouw in de straat. Er zijn twaalf kamers allemaal verschillend van formaat en inrichting. Alle kamers zijn met badkamer, beschikken over een waterkoker, satelliet TV en internetverbinding. Het ontbijt is in de hotelprijs inbegrepen maar wanneer je een speciale aanbieding boekt is dit zonder ontbijt.

Bed & Breakfast the Bridge
Bed en† Breakfast the Bridge ligt niet in het centrum van Praag en dat betekent dat je hier niet de hoofdprijs betaalt zoals in hotels in de omgeving van het Wenceslasplein of het Oudestadsplein. TIP: Boek de kamer onder het dak want dat betekent dat je een hele verdieping tot je beschikking hebt!

Klik hier voor het aanbod van B&B's in Praag

Bed & Breakfast the Bridge ligt op loopafstand van het Dansende Huis, het Nationaal theater en de winkelstraat Narodni Trida. Tien minuutjes lopen in de andere richting brengt je naar het Novy Smichov winkelcentrum, een mecca voor shopaholics. In de kerstperiode wordt bij het shopping centre een van kerstmarkten gehouden. Voor bierliefhebbers is het leuk om te weten dat de Staropramen brouwerij vlakbij is. De rondleiding eindigt met een bierproeverij.

Bereikbaarheid en locatie†
Bed en Breakfast the Bridge ligt in de wijk Smichov, vroeger een arbeiderswijk. Nu worden steeds meer gebouwen opgeknapt en is het een geliefde wijk om te wonen omdat de prijzen nog niet zo hoog zijn als in andere delen van Praag. Wanneer je van delicatessenwinkels houdt, breng dan een bezoekje aan de Italiaanse foodhal, tevens restaurant met Italiaanse specialiteiten, StrakonickŠ 1 of aan Azbuka Chuti, Stefanikova 25, met Russische producten.

Het dichtstbijzijnde metrostation is Andel en de tramhalte Zborovska is nog geen vijf minuten lopen.†

Adres:
Bed and breakfast The Bridge, Zborovska 14, Praag

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Praag in de herfst

Wandelen door Praag in de herfst, langs de pleinen, de astronomischeklok, het dansende huis en de Karelsbrug.