praag-winterkarelsbrug-praagpraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-moldau

Je eigen appartement in Praag

Je eigen appartement in Praag! Als je met partner of gezin of een groep vrienden of vriendinnen Praag wilt bezoeken is een eigen appartement de ideale manier en niet duur. Een eigen appartement is gezellig en biedt meer mogelijkheden dan een hotelkamer. Luxe, prijs en ligging kan je zelf bepalen. Neem een kijkje bij het aanbod van Wimdu en vindt de perfecte accommodatie voor jouw verblijf in Praag!

Je eigen appartement in Praag
Je eigen appartement in Praag† is goed wanneer je langer in Praag wilt blijven en je toch ook van de luxe wilt genieten een eigen plek te hebben. Je hebt hier de mogelijkheid om een keertje gezellig thuis te eten en weg van de drukte op de straat op je balkon te genieten van de geluiden van Praag. Er zijn veel speciale plekjes in de sfeervolle wijk Mala Strana of dichtbij de bezienswaardigheden en musea van Praag waar jij je droomappartement voor een paar daagjes kan bewonen.

Wimdu biedt de mogelijkheid om goedkoop en snel een appartement of kamer in Praag te vinden. Je kan meegenieten van de Tsjechische cultuur en een appartement of kamer huren bij echte Pragenaars thuis. Je krijgt vaak de beste tips van de locals. Zij hebben zich bewust aangemeld op de website van Wimdu en zijn dus enthousiast en goed voorbereid op nieuwe tijdelijke bewoners.

Praag_appartement-wimdu

Appartementen voor Singles
Ga je alleen op reis en wil je Praag op een Tsjechische manier beleven? Boek dan een privť kamer of een B&B bij Wimdu. Je verblijft bij een inwoner thuis die jou gegarandeerd de stad wil laten zien. Geniet van Praag als een echte inwoner van de stad en kom op plaatsen waar de gemiddelde toerist niet komt.

Je eigen appartement vind je bij Wimdu
Wimdu is een intermediair voor accommodaties verspreidt over de leukste steden in Europa. Bij Wimdu kun je terecht voor appartementen, bed & breakfasts en vakantiehuizen die je van lokale inwoners of ondernemingen huurt. Zo kun je terecht komen in een luxe appartement, een romantische B&B of een ruim en goedkoop vakantiehuis in Praag. Wimdu heeft op heel veel plekken goede accommodaties. Van Parijs tot New York en van Praag tot Barcelona zijn de appartementen en andere accommodaties te boeken.

Praag_wimdu-appartement

Heel betaalbare appartementen
Bij Wimdu betaal je vaak minder voor een ruim appartement in Praag dan je voor een krappe hotelkamer in de Tsjechische hoofdstad zou betalen. Voor dat geld heb je dan ook nog eens meer privacy, rust en bijzondere ervaringen. Het grote assortiment wat Wimdu aanbiedt aan verschillende vakantiehuizen en appartementen in Praag maakt het zo dat er voor vrijwel iedereen iets gepast te vinden is. Qua budget wordt redelijk laag ingezet maar er is natuurlijk ook wat meer luxe te vinden.

Wimdu biedt wereldwijd meer dan 150.000 appartementen, vakantiehuizen en B&Bís aan. Op de website van Wimdu vind je ook duizenden ervaringen en beoordelingen van reizigers die je voor zijn geweest in het huren van accommodaties.

Praag_wimdu-appartement

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Praag in de herfst

Wandelen door Praag in de herfst, langs de pleinen, de astronomischeklok, het dansende huis en de Karelsbrug.