praag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-moldaukarelsbrug-praagpraag-winterpraag-karelsbrug-foto-dennis-faro

Appartement centrum Praag

Je eigen appartement in het centrum van Praag ook al is het maar voor enkele dagen of een weekje. Alles is in de prijs inbegrepen van handdoeken tot electriciteit, van satelliet TV tot compleet ingerichte keuken. Een appartement is het ideale verblijf voor een citytrip in Praag. Huur je eigen onderkomen voor één dag of voor meerdere weken. Kijk en vergelijk de prijzen op Trivago. Kies een prijs die bij je past!

Appartement centrum Praag
Een appartement in het centrum van Praag heeft alleen maar voordelen! Centrale locatie, vlakbij de Moldau, de Karelsbrug en het Oudestadsplein met de astronomische klok, en toch heel rustig gelegen. In de naaste omgeving veel gezellige restaurantjes met typisch Tsjechisch eten en natuurlijk veel bier dat je in een van de vele 'pivnice', bierlokalen drinkt. Winkelen doe je in de Karlova straat, een van de drukke winkelstraatjes die van het Oudestadsplein naar de Karelsbrug loopt. De hele straat is  een aaneenschakeling van gezellige winkeltjes met Boheems kristal, fashion, houten speelgoed en heel veel meer.

Boek een appartement
Vergelijk prijzen van een appartement in het centrum van Praag bij Trivago en je bent er zeker van een gunstige prijs. De prijs is afhankelijk van het aantal nachten en periode van het jaar. Voor een nog beter resultaat kun je zoeken op prijs, het aantal sterren, recencies, faciliteiten en locatie. Bij Trivago vind je een scala aan appartementen. Kies je voor een loft dan heb je een prachtig uitzicht over de rode pannendaken van Praag of ga je voor een appartement op de eerste verdieping met ruime kamers en hoge zoldering. Het kan allemaal want de verscheidenheid aan appartementen is groot.

Vind hier het beste en (goedkoopste) appartement in Praag via Trivago.nl

Je 'eigen' appartement
De meeste appartementen in het centrum van Praag beschikken over een woonkamer met eethoek, zithoek, LCD TV en soms DVD speler, een volledig ingerichte keuken met inbouwapparatuur zoals vaatwasser, koelkast en magnetron. Ook aanwezig zijn koffie- en theefaciliteiten. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig. Trivago maakt je het vergelijken van verschillende appartementen heel eenvoudig. 

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Praag in de herfst

Wandelen door Praag in de herfst, langs de pleinen, de astronomischeklok, het dansende huis en de Karelsbrug.